כאב Perdu עם אוכמניות וכתום
כאב Perdu עם אוכמניות וכתום הוא מנת תוספת צמחונית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 406 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לכי לחנות וקחי אוכמניות, גרידת תפוזים, מיץ תפוזים טרי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 57 דקות. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. מתכונים דומים: כאב פרדו, כאב פרדו, ו כאב פרדו.
הוראות
לטוסט: בקערה בינונית, לטאטא את הביצים, חלב, גרידת תפוזים, וקינמון יחד עד חלקה.
יוצקים את התערובת לתוך תבשיל 9 על ידי 13 אינץ'.
מוסיפים את פרוסות הלחם בשכבה אחת.
תן ללחם להשרות במשך 10 דקות, הופך פעם אחת.
לסירופ: לקלף את התפוז ולהסיר את הדגש הלבן. באמצעות סכין קילוף, לחתוך לאורך הממברנה משני הצדדים של כל קטע. לשחרר את המקטעים ולמקם בסיר קטן.
מוסיפים את הסוכר, המים, ליקר תפוזים או מיץ תפוזים, אם משתמשים, כוכב אניס, מקל קינמון. מביאים את התערובת לרתיחה על חום בינוני-גבוה, ערבוב כל הזמן, עד הסוכר מומס. מבשלים במשך 5 דקות.
הסר את המחבת מהחום ולאפשר לסירופ להתקרר, כ -20 דקות.
הסר את תרמילי אניס כוכב ומקל קינמון ולהשליך.
מחממים מחבת מחבת או מחבת לא דביקה גדולה מעל חום בינוני-נמוך ומוסיפים את החמאה. באמצעות מרית, להסיר את פרוסות הלחם מתערובת הביצה, המאפשר כל נוזל עודף כדי לנקז. מבשלים עד הזהב, על 3 דקות בכל צד.
מניחים על 4 צלחות הגשה טפטוף עם סירופ כתום מגזרים כתומים. בקערה קטנה, לזרוק את האוכמניות ונענע יחד וכפית על גבי טוסט הצרפתי. אבק עם אבקת סוכר ומגישים.