כבד אווז צרוב וריבת אוכמניות על טוסט בריוש
כבד אווז צרוב וריבת לינגונברי על טוסט בריוש עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא יספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 51 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, ריבת lingonberry, כבדי עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% נסו כבד אווז צרוב וריבת אוכמניות על טוסט בריוש, כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, ו כבד אווז צרוב עם קרם ג'ינג'ר (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בריוש לפרוסות בעובי 3/4 אינץ', ואז לקוביות 60 (1 1/2 אינץ').
חום 1 כף חמאה עם 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום מתון עד קצף שוכך. קוביות בישול בריוש, 12 בכל פעם, עד חום זהוב על גבי ותחתון, על 3 דקות בסך הכל.
להעביר בריוש מבושל למתלה כדי לקרר ומפזרים מלח לפי הטעם. בין קבוצות, בזהירות לנגב מחבת נקי עם מגבות נייר ולהוסיף עוד חמאה ושמן.
מערבבים פלפל ומיץ לתוך ריבה. ריבת צ ' יל, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
חותכים כבד אווז לחתיכות בגודל 1/2 אינץ ' ומתבלים במלח ופלפל.
חום 1 כף שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. להפחית את החום עד בינוני לבשל כבד אווז, על 20 חתיכות בכל פעם, עד חום זהוב משני הצדדים, על 1 1/2 דקות בסך הכל.
להעביר כבד אווז מבושל למחבת אפייה רדודה עם מרית ולסדר בשכבה 1. בין קבוצות, בזהירות לנגב מחבת נקי.
לחמם כבד אווז לפי הצורך באמצע התנור 2 דקות, או עד רק חם, לפני הרכבת מתאבנים. ממש לפני ההגשה, טוסט העליון עם ריבת אוכמניות, ואז כבד אווז.
* ציפוי ריבת Lingonberry עשוי להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.* טוסטים ניתן לבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין לפני מאוחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר. אם טוסטים מתרככים, recrisp אותם על תבנית אפייה באמצע תנור 204°.* אם באמצעות כבדי עוף, אונות נפרדות יבש טפיחה. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים את הכבדים, שלמים, עד מבושל דרך, על 4 דקות בסך הכל.
חותכים את הכבדים לחתיכות אחרי שהם מבושלים.