קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

כבד אווז צרוב וריבת אוכמניות על טוסט בריוש

כבד אווז צרוב וריבת אוכמניות על טוסט בריוש
כבד אווז צרוב וריבת לינגונברי על טוסט בריוש עשוי להיות רק התבלין שאתה מחפש. והוא יספק כ 60 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 51 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. אם יש לך מיץ לימון, ריבת lingonberry, כבדי עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% נסו כבד אווז צרוב וריבת אוכמניות על טוסט בריוש, כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, ו כבד אווז צרוב עם קרם ג'ינג'ר (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים בריוש לפרוסות בעובי 3/4 אינץ', ואז לקוביות 60 (1 1/2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
2
חום 1 כף חמאה עם 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום מתון עד קצף שוכך. קוביות בישול בריוש, 12 בכל פעם, עד חום זהוב על גבי ותחתון, על 3 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להעביר בריוש מבושל למתלה כדי לקרר ומפזרים מלח לפי הטעם. בין קבוצות, בזהירות לנגב מחבת נקי עם מגבות נייר ולהוסיף עוד חמאה ושמן.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מערבבים פלפל ומיץ לתוך ריבה. ריבת צ ' יל, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ריבהריבה
5
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
חותכים כבד אווז לחתיכות בגודל 1/2 אינץ ' ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כבד אווזכבד אווז
7
חום 1 כף שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. להפחית את החום עד בינוני לבשל כבד אווז, על 20 חתיכות בכל פעם, עד חום זהוב משני הצדדים, על 1 1/2 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להעביר כבד אווז מבושל למחבת אפייה רדודה עם מרית ולסדר בשכבה 1. בין קבוצות, בזהירות לנגב מחבת נקי.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
9
לחמם כבד אווז לפי הצורך באמצע התנור 2 דקות, או עד רק חם, לפני הרכבת מתאבנים. ממש לפני ההגשה, טוסט העליון עם ריבת אוכמניות, ואז כבד אווז.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניותריבת אוכמניות
כבד אווזכבד אווז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
* ציפוי ריבת Lingonberry עשוי להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.* טוסטים ניתן לבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין לפני מאוחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר. אם טוסטים מתרככים, recrisp אותם על תבנית אפייה באמצע תנור 204°.* אם באמצעות כבדי עוף, אונות נפרדות יבש טפיחה. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים את הכבדים, שלמים, עד מבושל דרך, על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניותריבת אוכמניות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כבד עוףכבד עוף
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חותכים את הכבדים לחתיכות אחרי שהם מבושלים.