קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

כבד אווז צרוב וריבת אוכמניות על טוסט בריוש

כבד אווז צרוב וריבת אוכמניות על טוסט בריוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל כבד אווז צרוב וריבת Lingonberry על טוסט בריוש. מנה אחת מכילה 51 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-60 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא ריבת אוכמניות, חמאה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, כבד אווז צרוב עם קרם ג'ינג'ר, ו כבד אווז חרוך במחבת עם פירה הדר מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים בריוש לפרוסות בעובי 3/4 אינץ', ואז לקוביות 60 (1 1/2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
2
חום 1 כף חמאה עם 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום מתון עד קצף שוכך. קוביות בישול בריוש, 12 בכל פעם, עד חום זהוב על גבי ותחתון, על 3 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להעביר בריוש מבושל למתלה כדי לקרר ומפזרים מלח לפי הטעם. בין קבוצות, בזהירות לנגב מחבת נקי עם מגבות נייר ולהוסיף עוד חמאה ושמן.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מערבבים פלפל ומיץ לתוך ריבה. ריבת צ ' יל, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
ריבהריבה
5
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
חותכים כבד אווז לחתיכות בגודל 1/2 אינץ ' ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כבד אווזכבד אווז
7
חום 1 כף שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. להפחית את החום עד בינוני לבשל כבד אווז, על 20 חתיכות בכל פעם, עד חום זהוב משני הצדדים, על 1 1/2 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
להעביר כבד אווז מבושל למחבת אפייה רדודה עם מרית ולסדר בשכבה 1. בין קבוצות, בזהירות לנגב מחבת נקי.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
לחמם כבד אווז לפי הצורך באמצע התנור 2 דקות, או עד רק חם, לפני הרכבת מתאבנים. ממש לפני ההגשה, טוסט העליון עם ריבת אוכמניות, ואז כבד אווז.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניותריבת אוכמניות
כבד אווזכבד אווז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1
* ציפוי ריבת Lingonberry עשוי להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.* טוסטים ניתן לבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין לפני מאוחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר. אם טוסטים מתרככים, recrisp אותם על תבנית אפייה באמצע תנור 204°.* אם באמצעות כבדי עוף, אונות נפרדות יבש טפיחה. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים את הכבדים, שלמים, עד מבושל דרך, על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניותריבת אוכמניות
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
כבד עוףכבד עוף
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
חותכים את הכבדים לחתיכות אחרי שהם מבושלים.