קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות60
ציון בריאות1
מגזין

כבד אווז צרוב וריבת אוכמניות על טוסט בריוש

כבד אווז צרוב וריבת אוכמניות על טוסט בריוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל כבד אווז צרוב וריבת Lingonberry על טוסט בריוש. מנה אחת מכילה 51 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. מתאים ל-60 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא ריבת אוכמניות, חמאה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ו דיאט. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו כבד אווז צרוב עם כופתאות מרק כבד אווז, כבד אווז צרוב עם קרם ג'ינג'ר, ו כבד אווז חרוך במחבת עם פירה הדר מתובל (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים בריוש לפרוסות בעובי 3/4 אינץ', ואז לקוביות 60 (1 1/2 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
2
חום 1 כף חמאה עם 2 כפות שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום מתון עד קצף שוכך. קוביות בישול בריוש, 12 בכל פעם, עד חום זהוב על גבי ותחתון, על 3 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
להעביר בריוש מבושל למתלה כדי לקרר ומפזרים מלח לפי הטעם. בין קבוצות, בזהירות לנגב מחבת נקי עם מגבות נייר ולהוסיף עוד חמאה ושמן.
מרכיבים שתצטרך
בריושבריוש
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
מערבבים פלפל ומיץ לתוך ריבה. ריבת צ ' יל, מכוסה, עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ריבהריבה
5
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
חותכים כבד אווז לחתיכות בגודל 1/2 אינץ ' ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כבד אווזכבד אווז
7
חום 1 כף שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. להפחית את החום עד בינוני לבשל כבד אווז, על 20 חתיכות בכל פעם, עד חום זהוב משני הצדדים, על 1 1/2 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
8
להעביר כבד אווז מבושל למחבת אפייה רדודה עם מרית ולסדר בשכבה 1. בין קבוצות, בזהירות לנגב מחבת נקי.
מרכיבים שתצטרך
כבד אווזכבד אווז
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
9
לחמם כבד אווז לפי הצורך באמצע התנור 2 דקות, או עד רק חם, לפני הרכבת מתאבנים. ממש לפני ההגשה, טוסט העליון עם ריבת אוכמניות, ואז כבד אווז.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניותריבת אוכמניות
כבד אווזכבד אווז
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
* ציפוי ריבת Lingonberry עשוי להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.* טוסטים ניתן לבצע 1 יום קדימה מקורר לחלוטין לפני מאוחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר. אם טוסטים מתרככים, recrisp אותם על תבנית אפייה באמצע תנור 204°.* אם באמצעות כבדי עוף, אונות נפרדות יבש טפיחה. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים את הכבדים, שלמים, עד מבושל דרך, על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
ריבת אוכמניותריבת אוכמניות
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
כבד עוףכבד עוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
חותכים את הכבדים לחתיכות אחרי שהם מבושלים.