כבד מאפו
אם יש לכם שמן בוטנים, שמן צ'ילי, שעועית מותססת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. נסו כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, חציל מאפו, ו מאפו טופו (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כבד וטופו לקוביות 1/2 אינץ'. בקערת ערבוב, לזרוק כבד עם עמילן תירס עד מצופה באופן שווה.
מחממים את הווק גבוה, מוסיפים שמן, ומוסיפים כבד בקוביות. נא לא להפריע במשך 20 שניות, המאפשר כבד חום. מבשלים רק עד הכבד הוא השחמה קלות על בחוץ ועדיין נדיר בפנים, על 10 שניות יותר.
להסיר כבד משמן ולהניח בצד.
להנמיך את החום נמוך, להוסיף בצל ירוק רסק שעועית צ ' ילי ומערבבים ומטגנים עד ריחני, על 15 שניות.
מוסיפים שעועית שחורה וצ ' ילי טחון ומערבבים במשך 10 שניות.
מוסיפים קמצוץ של פלפל סצ ' ואן קלוי וטחון ומערבבים לערבב.
יוצקים במלאי ולהוסיף טופו. לערבב בעדינות כדי לא לשבור את טופו.
מוסיפים סוכר, רוטב סויה ומלח. מבשלים עד שעועית ספג את הטעם, על 3 דקות יותר.
הוסף כבד שמור בחזרה ווק ומבשל במשך 30 שניות יותר, ערבוב בעדינות.
מוסיפים את תערובת קורנפלור ומערבבים בעדינות עד שהרוטב רק התעבה, כ -20 שניות.
מקשטים עם בצל ירוק יותר, שמן צ 'ילי, ופלפל סצ' ואן קלוי וטחון.