כבד עוף עם בצל מקורמל ומדיירה
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? כבד עוף עם בצל מקורמל ומדיירה יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 371 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך בצל, ביצה קשה מבושל, מדיירה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 86%. נסו כבדי עוף W / בצל מקורמל ומדיירה, פונדק איטלקי כבדי עוף מטוגן ובצל, ו עוף דל שומן עם בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, מחממים 2 כפות שמן על אש מתונה.
מוסיפים את הבצל, 1/2 כפית מלח, ו 1/8 כפית פלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד הבצלים משחימים היטב, כ 15 דקות.
הסר את הבצלים מהמחבת ולשים על מגש הגשה או צלחות בודדות.
באותו מחבת, לחמם את הנותרים 1 כף שמן על חום גבוה בינוני. עונה את כבדי העוף עם הנותרים 1/4 כפית מלח ו 1/8 כפית פלפל.
שים את הכבדים במחבת, בשתי קבוצות במידת הצורך, ומבשלים 2 דקות. הפעל ומבשל עד השחמה, על 2 דקות יותר. הכבדים עדיין צריכים להיות ורודים בפנים.
הסר את כבדי העוף מן המחבת ולשים אותם על גבי הבצל.
החזירו את המחבת לחום והוסיפו את המדיירה. מרתיחים במהירות, מגרד את תחתית המחבת כדי לעקור כל חתיכות חומות, במשך 1 דקה.
יוצקים את הרוטב על הכבדים והבצל. למעלה עם הביצה והפטרוזיליה.
וריאציות:: כבד עוף עם בצל מקורמל ושרי להשתמש 1/2 כוס שרי יבש במקום מדיירה.
כבד עוף עם בצל קרמל ונמל: השתמש 1/2 כוס הנמל במקום מדיירה.
המלצת יין: רוטב Madeira העשיר והחושני אידיאלי עם יינות פירותיים, מתובלים המבוססים על גרנאש. ג ' יגנדה או Ctes-du-Rhne מעמק Rhne בצרפת או בקבוק של גרנאש מקליפורניה יהיה מתאים.