כבד עוף פנדנגו
כבד עוף Fandango עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 29 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 352 קלוריות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לכם בצל ירוק, פטריות, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-45 דקות. עם כפית ציון של 81% המנה הזו מעולה. נסו פילאף עם כבד עוף, כבד עוף בלסמי, ו כבד עוף סצ'ואן (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את הקמח, המלח והפלפל.
מניחים כבדי עוף לתוך הקמח המנוסה, וזורקים למעיל.
מניחים בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מטגנים עד להשחמה ופריך.
להסיר מגבות נייר לניקוז. לנער את הקמח עודף מן הכבדים, ומטגנים בשומן בייקון יחד עם הבצל הירוק עד מעט השחמה בצד החיצוני.
יוצקים את המניה עוף למחבת, ומערבבים לגרד כל חתיכות של טוב מלמטה.
מעבירים את התערובת לבישול איטי, ומתפוררים בבייקון. מערבבים את מרק פטריות הזהב, פטריות ויין לבן. כיסוי, ומבשלים על נמוך במשך 4 עד 6 שעות. לעבות את הרוטב עם קמח אם תרצה לפני ההגשה.