כבד קריאולי
כבד קריאולי הוא חלב חינם ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 27 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 357 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר מאוד. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שיבולת שועל, שמן צמחי, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה מצוין. מתכונים דומים: Higado con סלסה Criolla (כבד עם רוטב קריאולי), כבד Pâté – מוס כבד עוף המשי והקרימי ביותר אי פעם, ו כבד בקר עם תאנה, בייקון וקרמלית בצל Compote [או הכבד בשר בקר האולטימטיבי].
הוראות
שלב הראשון 3 מרכיבים במנה רדודה, ואת dredge הכבד בתערובת קמח.
מבשלים כבד בשמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד השחמה, מפנה פעם אחת.
הסר כבד, שמירה על טפטוף במחבת.
מוסיפים בצל, פלפל, ושום לטפטופים שמורים, ומטוגנים עד למכרז.
מוסיפים כבד, עגבניות, עלה דפנה ומלח; מכסים, מפחיתים חום ומבשלים 10 דקות.