כבש ברוטב יוגורט מתובל עם אורז ולחם
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך בצל, allspice הקרקע, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה הבהירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט שוקולד-על גולמי כקינוח. נסו קציצות כבש מתובלות ברוטב לימון נענע יוגורט, צלעות כבש מתובל במרינדה עם יוגורט Garlicky, ו צלעות כבש מתובל במרינדה עם יוגורט Garlicky (מתכונים דומים).
הוראות
שלב כבש 4 כוסות מים בסיר כבד 5 ליטר רחב (להוסיף יותר מים רק כדי לכסות כבש במידת הצורך). מביאים לרתיחה מעל חום מתון, ברפרוף קצף מפני השטח. לאחר הנוזל הוא ברור ברתיחה מלאה, להוסיף פלפל 1 כפית מלח, ואז לכסות ומבשלים 30 דקות.
בעוד הבשר רותח, חמאה מחוממת במחבת כבדה בגודל 12 אינץ ' מעל חום מתון.
מוסיפים צנוברים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 5 דקות.
מעבירים אגוזים עם כפית מחוררת למגבות נייר לניקוז.
מוסיפים בצל למחבת ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מתרכך וזהוב, כ -12 דקות. מערבבים בכורכום, allspice, תרמילי הל, וקינמון ומבשלים, ערבוב, עד ריחני, על 2 דקות.
מוסיפים תערובת בצל כבש ומבשלים, מכוסה, 1 שעה.
הסר את המכסה ומבשלים במהירות עד הנוזל מצטמצם בחצי, על 1 שעה יותר.
להוסיף יוגורט, בעדינות רועד סיר מסתחרר לשלב.
כבש מבשלים מעל חום נמוך בינוני, חשוף, ערבוב מדי פעם בכיוון אחד בלבד( או יוגורט עשוי להתפתל), עד הרוטב הוא מעובה מעט בשר הוא רך מאוד, 30 עד 40 דקות. רוטב העונה עם מלח ופלפל במידת הצורך ולהשליך מקל קינמון.
בעוד רוטב מבשלים, להביא הנותרים 3 כוסות מים עם מלח כפית הנותרים לרתיחה בסיר 3 ליטר עם מכסה הדוק הולם.
מוסיפים אורז ומערבבים פעם אחת, ואז להפחית את החום נמוך ומבשלים, מכוסה, 20 דקות. החלק פאן את החום (לא להרים) ולתת לעמוד, מכוסה, 5 דקות. אורז מוך בעדינות עם מזלג.
קו 3 ליטר רדוד קערת הגשה עם שכבה אחת של חצאי פיתות (מילואים הנותרים פיתה לשרת לצד), ואז אורז תל על גבי לחם. כפית 1/2 כוס רוטב על אורז כדי להרטיב ולסדר בשר על אורז.
מפזרים צנוברים וכפית 1/2 כוס רוטב על בשר, ולאחר מכן לארגן פיתה שמורה בצל אדום סביב קצה הקערה.
יוצקים רוטב שנותר דרך מסננת לתוך סירת תחתית או קערה קטנה ומגישים בצד.
* כדי להפוך 1/4 כוס חמאה מבהירה, לחתוך 6 כפות חמאה ללא מלח לחתיכות 1 אינץ ' ולהמיס בסיר כבד קטן על אש נמוכה.
הסר מחבת מחום ולתת לחמאה לעמוד 3 דקות. קצף דל שומן, ואז לאט לשפוך חמאה לתוך כוס מדידה, עוזב מוצקים חלביים בתחתית פאן (להשליך מוצקים חלביים).* כבש עם רוטב יכול להתבצע 1 יום קדימה. לחמם על אש נמוכה ולהרכיב עם פיתה ואורז לפני ההגשה.* זמין בשווקים במזרח התיכון.