קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות16
מגזין

כבש יווני ואורזו

כבש יווני ואורזו
לך לחנות ותביא פלפל קאיין, מלח, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . עם כפית ציון של 70% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: כבש יווני ואורזו, אורזו יווני וברוקולי, ו סלט אורזו יווני.

הוראות

1
מחממים סיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הטלה, ומבשלים עד השחמה וכבר לא ורוד, פירוק לתוך מתפורר, על 5 דקות. מערבבים את העגבניות ואת המיץ שלהם, סלרי, אורזו, מלח, פלפל קאיין, ושום. מביאים לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך, כיסוי, ומבשלים עד orzo הוא רך וספג את הנוזל מן העגבניות, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל קאייןפלפל קאיין
עגבנייהעגבנייה
סלריסלרי
שוםשום
מיץמיץ
כבשכבש
תרד, מנוקה ומאודה במיקרוגלתרד, מנוקה ומאודה במיקרוגל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב

יין מומלץ: Agiorgitiko, Asyrtiko, Moschofilero

אגיורגיצ ' יקו, אסירטיקו ומושופילרו הם הבחירה הראשונה שלי ליוונית. אם אתה מרגיש כמו ללכת יווני עם האוכל היווני שלך, assyrtiko ו moschofilero שניהם יינות לבנים מקסימים כדי להתאים עם עוף, פירות ים, וכו'. Agiorgitiko הוא אדום בעל גוף מלא מתאים בשר צלוי כבש. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Skouras סנט ג ' ורג ' Agiorgitiko. יש לו 4.1 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
Skouras Saint George Agiorgitiko
Skouras Saint George Agiorgitiko
Raspberry בשלים ופרי שזיף דמסון מתערבבים על החיך עם רמזים של וניל ואגוז מוסקט.קהל רצון זה הוא שידוך נהדר חזיר צלוי. נא להגיש עם צמרמורת קלה.