כבש מצופה חרדל
טלה מצופה חרדל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 56 גרם חלבון 25 גרם של שומן, וסך הכל 598 קלוריות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו ביצה, מלח ופלפל, טרגון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. נסו מתלה חרדל ועשב מצופה כבש, מתלה כבש מצופה חרדל ועשב, ו שיפודי כבש מצופים בעשב עם חרדל דיז'ון (מתכונים דומים).
הוראות
מוסיפים את שאלוט וקורנית ומבשלים מעל חום מתון במשך 2 דקות.
הוסף את ורמוט ולהפחית בחצי.
מעבירים לקערה; מקציפים בחרדל, ביצה, טרגון וקמצוץ של מלח ופלפל.
מניחים את צד שומן הטלה למטה ומתבלים במלח ופלפל. לשפשף רבע מתערובת החרדל על הבשר.
להפשיל; לקשור במרווחים של שני אינץ עם חוט מטבח.
מחממים את השמן במחבת צלייה.
מוסיף את הטלה וצורב על חום גבוה עד השחמה בכל רחבי, 8 דקות.
העבר לצלחת ולהסיר את המחרוזות. לשפשף עם תערובת החרדל הנותרת וללטף את פירור הלחם ציפוי בכל רחבי. צולים את הטלה במחבת הצלייה במשך 50 דקות, עד שמדחום שנקרא מיידית הוכנס למרכז רושם 130 עבור מדיום-רייר.
תן לנוח 15 דקות לפני גילוף.