כבש מצופה פטה ברוטב עגבניות עשיר
כבש מצופה גבינת פטה עם רוטב עגבניות עשיר לוקח על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 170 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לך שיני שום, גבינת פטה, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 96%. כבש מתובל & פטה gozleme עם רוטב עגבניות מיוחד, עגבניה שומשום בשר כבש מצופה מדפים, ו עגבניה מיובשת בשמש מתלה מצופה שום של כבש דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
שים את המתלים לתוך צלחת מתכתית ומערבבים את הקורנית, שמן, גרידת לימון, שום וחצי אורגנו בקערה. לשפשף את זה על כל הטלה, ואז לעזוב כדי להשרות לפחות 30 דקות או עד 24 שעות. חשוב כי אתה מבשל את הטלה מטמפרטורת החדר ולא מקרר קר, אז אם אתה מבשל בתוך 1 שעה בערך, להשאיר אותו מחוץ למקרר.
לרוטב, דק קוצצים את גבעולי הפטרוזיליה.
מחממים מחבת גדולה אטומה או תבשיל רחב, ולאחר מכן מוסיפים 1 כף שמן זית.
מוסיף את השום ואת הגבעולים, ואז לרכך במשך 1 דקות.
מוסיפים את העגבניות ואת שאריות אורגנו, ואז מבשלים במשך 5 דקות עד שובב, פקיעה עגבניות שרי עם כף העץ שלך כדי לשחרר את כל המיצים והזרעים. קוצצים את עלי הפטרוזיליה בערך ומוסיפים חצי למחבת.
תנור חום ל 230C / מאוורר 210C / גז
הפוך את הקרום על ידי ערבוב עלי הפטרוזיליה הנותרים, פטה, גרידה, אורגנו ופירורי לחם בקערה.
כאשר אתה מוכן לבשל את הטלה, להשאיר את רוב המרינדה טעים על הבשר, מתבלים אותו היטב עם מלח ופלפל טחון טרי, ולאחר מכן לחץ על הקרום על צד אחד של כל חתיכה. תושיבו את המדפים ברוטב, עם הקרום כלפי מעלה. Strew the coryme sprigs from the marinade over the lamb and into the sauce, then drizzle everything with a little extra virgin olive oil. צולים את הטלה ברוטב, חשוף, במשך 20 דקות (עבור בשר ורוד ועסיסי) עד הקרום הוא זהוב ואת הרוטב התעבה. השאירו לנוח במשך 10 דקות, מכוסה באופן רופף, כך הקרום לא הולך רטוב, ולאחר מכן לגלף את הטלה בין כל עצם לעשות קציצות.
מגישים את קציצות קרום עם כפיות של רוטב עגבניות אינטנסיבי, קלוי למטה, ואת פילאף בצל חמאה קל וירקות לימוני (מתכונים להלן).