קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות6
מגזין

כבש מתובל מרוקאי עם חריסה

כבש מתובל מרוקאי עם חריסה
זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 35%, וזה לא כל כך סופר. מתכונים דומים: חריסה שיבולת שועל מרוקאית מתובלת, חריסה בגריל-כבש במרינדה עם רוטב יוגורט מרוקאי, ו חריסה-צלעות טלה מתובלות.

הוראות

1
מחממים גריל או מחבת גריל. לחלופין, חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
כרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחדכרוב אדום מבושל, זמין במעבר מזון מיוחד
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
פורסים את הלחם לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
3
מברישים בשמן זית, מתבלים במלח ופלפל, וצולים קלות בצד 1. מגניב ולאחסן במיכל אטום עד מוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4
שלב בקערה קטנה את החריסה, השמנת החמוצה, מחצית מגרידת הלימון ומחצית מיץ הלימון.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
HarissaHarissa
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
אם יש צורך בלימון נוסף, הוסיפו את שאר הגרידה או המיץ. לשים לתוך לסחוט בקבוק להרכבה קלה.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
6
מחממים את התנור ל -350 מעלות צלזיוס. מצפים מדפי טלה בנדיבות בתערובת התבלינים, המלח והפלפל. היזהר עם הפלפל מכיוון שיש פלפל בתערובת התבלינים. צריך להיות מעיל תבלינים אחיד סביב הכבש.
מרכיבים שתצטרך
3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות3 עגבניות בינוניות, קלופות, זרעו וקצוצות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
מחממים כמה כפות שמן זית במחבת גדולה מאוד על אש גבוהה. כשהשמן חם, הוסיפו מדפי טלה וצרבו על אש גבוהה ליצירת קרום משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוציאים מהתבנית, מעבירים לתבנית אפייה ומסיימים בתנור למשך 8 דקות או עד בינוני נדיר.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מוציאים מהתנור ומניחים לנוח בטמפרטורת החדר לפחות 5 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
הרכבה: פורסים את הכבש לפרוסות בעובי 1/4 אינץ ' קרוב ככל האפשר לעצם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
11
מניחים חתיכת כבש על גבי פרוסת בגט.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)שעועית לבנה, מושרית ומבושלת (שמור 1/3 כוס נוזל בישול)
12
מוסיפים טיפה מההריסה (זכרו שהיא חריפה), ואז מסיימים עם ג 'וליאן דק של משמש מיובש וענף של צ' רוויל. לתיבול נוסף מוסיפים זילוף מלח וטיפת שמן זית כתית מעולה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
משמשים מיובשיםמשמשים מיובשים
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
ChervilChervil
HarissaHarissa
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
13
במחבת מטגנת רדודה צולים את כל התבלינים על אש בינונית. אפשר להתקרר ואז לטחון במטחנת קפה לאבקה דקה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובהתוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים3/4 כוס זיתים ירוקים ג'מבו עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות

מרכיבים

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע הם בחירה מצוינת עבור אנטיפסטי. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. מוסקטו ורוד תוסס יחף עם דירוג 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד יחף
מוסקטו ורוד מבעבע יחף הוא מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. הכי מוגש צונן (36-40 מעלות פרנהייט), זה מבעבע יש ניחוחות וטעמים של יסמין מנדרינית כתום משלימים פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!