קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות6
ציון בריאות46
מגזין

כבש מתוק עם רוטב סיידר

כבש מתוק עם רוטב סיידר
כבש דבש עם רוטב סיידר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 6 . מנה זו מכילה סביב 49 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 387 קלוריות. אם יש לכם סיידר תפוחים, מלח ופלפל, דבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. . מתכונים דומים: סיר חרס כבש מתוק, צלעות כבש במרינדה עם בצל דבש, ו סיידר רוטב.

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו מחבת צלייה עם רדיד אלומיניום, לתת רדיד מספיק לתלות מכל צד של המחבת כדי ליצור אוהל לסכל כי לא לגעת בבשר.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים רגל כבש לתוך מחבת קלייה מרופדת בנייר כסף. לחמם 1/4 כוס דבש בסיר קטן על אש נמוכה, לצחצח את הדבש בכל רחבי הטלה.
מרכיבים שתצטרך
רגל טלהרגל טלה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
מפזרים מלח ופלפל שחור לפי הטעם, ומניחים את sprig רוזמרין על הטלה. משוך את הקצוות של רדיד אלומיניום יחד על הכבש, וצבוט את הקצוות יחד כדי להפוך אוהל לסכל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
4
כבש צלוי בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, ולאחר מכן להפחית את החום ל 350 מעלות F (175 מעלות C) ולהמשיך צלייה במשך כשעה 1.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
פתח את נייר הכסף וצלה 20 דקות נוספות כדי פריך את החלק החיצוני של הבשר. עבור בינוני נדיר, צלוי עד מדחום בשר מוכנס לתוך החלק העבה קורא 140 מעלות F (60 מעלות C.)
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
6
הסר את הטלה מהתנור, ומניח על מגש מחומם לנוח על 15 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
יוצקים את הטפטוף מהמחבת הצלייה לסיר, ועוטפים את הטלה באופן רופף בנייר הכסף למנוחה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
8
יוצקים סיידר קשה 2 כפות של דבש לתוך הסיר עם טפטוף כבש, ומרתיחים על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב מפחית על ידי כמחצית, על 10 דקות. פורסים את רוטב הכבש והכפית על הפרוסות כדי לשרת.
מרכיבים שתצטרך
סיידר קשיחסיידר קשיח
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים