כבש סיציליאני מוקפץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כבש סיציליאני מוקפץ. מנה אחת מכילה 661 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו צלפים, שום, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דל פחמימות, דיאט. נסו כבש עם ירקות מוקפצים, צלעות כבש עם תפוחים מוקפצים, ו טלה או בשר מטובל אתיופי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הגדר מחבת סאוט גדולה מעל חום גבוה ולהוסיף את השמן.
מפזרים את הטלה במלח ופלפל.
מוסיף את הטלה למחבת יחד עם השום והטחון עד מבושל רק דרך, 3 עד 4 דקות.
מוסיפים את פתיתי האורגנו והפלפל ומערבבים. הכבש נעשה כאשר השחמה בכל רחבי אבל עדיין רך.
מעבירים לצלחת ומניחים בצד.
הגדר את המחבת בחזרה על החום ולהפחית את החום בינוני.
מוסיפים את הבצל, פלפלים קלויים ופטריות למחבת. מתבלים במלח ופלפל.
לטגן עד שהירקות מתחילים להתרכך, ערבוב מדי פעם, על 5 דקות.
להבות את המחבת עם היין, גירוד כל חתיכות השחמה. מערבבים את הזיתים, צלפים וגרידת לימון. הביאו לרתיחה וצמצמו בשני שלישים, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל. להחזיר את הטלה למחבת ולערבב יחד כדי לשלב את הטעמים והחום דרך.
מגישים את הטלה עם אורז pilaf ומקשטים עם הפטרוזיליה.