כבש צלוי עם ירקות שורש
כבש קלוי עם ירקות שורש יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 702 קלוריות, 58 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. . גשו לסופר וקנו רגל טלה, דבש, רוזמרין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ בלסמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת תות רזה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-40 דקות. נסו תבשיל כבש עם ירקות שורש, כתף כבש מטוגנת עם ירקות שורש, ו צלעות כבש מטוגנות עם ירקות שורש (מתכונים דומים).
הוראות
אפשר את הרגל של כבש לנוח בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה לפני הבישול.
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים את מתלה התנור בשליש התחתון של התנור.
לטאטא את השום, פלפל, פתיתי פלפל אדומים, עלה דפנה, רוזמרין, 1/2 כוס שמן זית, חומץ, ודבש יחד בקערה קטנה. לשפשף את התערובת על הטלה, ואז מתבלים עם 2 כפות מלח גס. תניח בצד.
מניחים גזר, תפוחי אדמה, סלק, ים, לפת במחבת קלייה גדולה. לזרוק עם 2 כפות שמן זית קמצוץ של מלח. מסדרים את הרגל המתובלת של כבש על גבי הירקות.
צולים את הטלה בתנור שחומם מראש במשך 20 דקות, ולאחר מכן להפחית את טמפרטורת התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). המשך צלייה במידה הרצויה של doneness, על 90 דקות יותר עבור בינוני-נדיר. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא 130 מעלות F (54 מעלות C).
אפשר את הרגל של כבש על קרש חיתוך, מעוטר בנייר אלומיניום, במשך 30 דקות לפני גילוף.
מניחים את הירקות על מגש הגשה ומכסים בנייר אלומיניום כדי להתחמם עד מוכן לשרת.