כבש קלצונה: קלצונה די רגוסה
Lamb Calzone: Calzone di Ragusa עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 4 . מנה אחת מכילה 744 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו חלמון ביצה, בצל, מלח ים ופלפל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. נסו Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola, Calzone, ו Calzone (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר 10 עד 12 אינץ', מחממים את שמן הזית עד חם אבל לא מעשן.
מוסיף את חתיכות כבש וחום בכל רחבי.
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד שהם מתחילים להתרכך, על 5 דקות.
מוסיף את היין ולתת לו להתאדות. ממיסים את רסק העגבניות במים חמים 1/2 כוס.
מוסיפים את רסק העגבניות המומס למחבת. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל. מנמיכים את החום ולתת את החומרים להתבשל במשך 20 דקות.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
בינתיים, לחתוך את הבצק ב 1/
באמצעות מערוך מקור קל, להתגלגל לתוך 2 סיבובים על 12 אינץ ' בקוטר. צפה את המשוט במלח הים.
מניחים 1 בצק עגול על המשוט להפיץ עם מלח ים גס.
לאחר התבשיל נעשה רותח, כפית 1/2 התבשיל על הבצק שכבר על המשוט. מקפלים את הבצק, באמצעות האצבעות כדי crimp ולאטום את הקצוות. לדקור את העוגה בכל רחבי עם מזלג, באמצעות מברשת מאפה, מברשת עם חלמון ביצה מוכה. חזור עם הבצק הנותר ונזיד.
אופים עד חום זהוב, על 20 עד 25 דקות.
מערבבים את המים, ושמרים בקערה גדולה ומערבבים עד מומס.
מוסיפים את המלח ואת שמן הזית ומערבבים היטב.
מוסיפים 1 כוס הקמח ומערבבים עם כף עץ כדי להפוך את הבלילה רופפת.
מוסיפים 2 כוסות נוספות של הקמח ומערבבים עם הכף במשך 2 עד 3 דקות כדי לשלב כמה שיותר קמח ככל האפשר.
הביאו את הבצק ביד והפכו על משטח מקומח או שיש. ללוש במשך 6 עד 8 דקות, עד שיש לך בצק חלק, מוצק.
מניחים את הבצק בקערה משומנת קלות ומכסים במגבת. להפריש לעלות בחלק החם ביותר של המטבח במשך 45 דקות.
לאחר 45 דקות, לחתוך את הבצק עלה ל 2 חתיכות שוות ללוש כל חלק לתוך סיבוב. לכסות שוב ולתת לעלות במשך 15 דקות. הבצק מוכן כעת לשימוש.