קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

כבש שאנקס עם אנצ'ו צ' ילה דבש זיגוג

כבש שאנקס עם אנצ'ו צ' ילה דבש זיגוג
כבש שאנקס עם אנצ'ו צ' ילה דבש זיגוג נטול גלוטן, וקמאיות מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 52 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 741 קלוריות. המתכון הזה מכסה %56 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -45 דקות. אם יש לך יוגורט, עלה דפנה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. . לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו Rack של כבש עם זיגוג אנצ'ו-דבש, אנצ'ו צ' ילה טורקיה עם מייפל בורבון זיגוג, ו צלעות חזיר עם אנצ'ו צ' ילה לשפשף זיגוג פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
שמן חום בתנור הולנדי גדול או אמייל אפיית סיר. צרוב שנקס מכל הצדדים ולהניח בצד. באותו סיר, בצל מטגן ושום 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
3
מוסיפים 2 צ 'ילי אנצ' ו, עגבניות ומניות עוף. מתבלים בכמון, עלה דפנה, מלח ופלפל. מרתיחים בקצרה, ולאחר מכן לחזור שאנקס למחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 ט אבקת פלפל לבן1 ט אבקת פלפל לבן
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מכסים ואופים בתנור שחומם מראש במשך 2 עד 2 1/2 שעות. הבשר צריך להיות מוכן ליפול מהעצם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
כדי להפוך את זיגוג: לכסות 6 צ 'ילי אנצ' ו עם מים רותחים, ולספוג במשך 10 דקות. במעבד מזון, לשלב צ ' ילי, 1 כוס מים, דבש גרידת תפוזים. תהליך עד חלקה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
6
כדי להפוך את ציפוי: בקערה קטנה, מערבבים יחד יוגורט, כוסברה ומלח. כיסוי, ומקרר.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
כאשר השוקים נעשים, להסיר אותם מהתנור ההולנדי, ולמקם אותם למחבת צלייה משומנת. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מורחים זיגוג על צלעות וחוזרים לתנור עד לקרום קל, 6 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
מגישים על צלחות גדולות מוקפים בסיס עגבניות ומעליהם תערובת יוגורט מרעננת.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם