כבש שום ועשב מצופה
צריך מתאבן חלב חינם? שום ועשב מצופה טלה יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. מתאים ל-20 מנות. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 188 קלוריות. אם יש לך עלי קורנית, עירית, מרלו, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו צלעות כבש מצופות שום ועשב, רגל טלה משובצת בעשבים, ו רגל טלה משובצת בעשבים (מתכונים דומים).
הוראות
הסר עור נייר לבן מראשי שום (לא לקלף או להפריד את שיני).
חותכים את המנות העליונות של ראשי שום. לעטוף ראשי שום בנייר כסף.
אופים ב 350 1 שעה; מגניב 10 דקות. לסחוט ראשי שום כדי לחלץ עיסת. השליכו עורות.
מניחים עיסת שום, חרדל, ושמן במעבד מזון; תהליך עד חלקה. מערבבים עירית ועלי קורנית.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
חותכים 12 3/4 אינץ חריצים כבש; מניחים פרוסת שום טרי בכל חריץ.
מפזרים פני השטח של כבש עם 1/2 כפית מלח ופלפל; לשפשף עם תערובת רסק שום קלוי. לחץ פירורי לחם על פני השטח של כבש.
מניחים טלה על מחבת מטאטא. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של כבש, וודא שלא לגעת בעצם.
אופים ב 425 במשך 10 דקות. הפחת את טמפרטורת התנור ל-32
אופים 2 שעות נוספות ו -10 דקות או עד רושמים מדחום 140 (בינוני-נדיר) עד 155 (בינוני).
הסר כבש מן המדף; מקום על מגש הגשה רדוד. כיסוי קל עם נייר; תן לעמוד 15 דקות.
מסננים שומן מתחתית המחבת (לא לגרד מחבת).
Place broiler pan on stovetop over medium-high heat.
מוסיפים מרק, ומביאים לרתיחה, מגרדים כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מערבבים יין אדום קורנפלור, ומערבבים עם מקצף.
מוסיפים למרק בשר, וחוזרים לרתיחה. לבשל 1 דקה או עד התערובת היא עבה מעט, ערבוב כל הזמן. מערבבים 3/4 כפית מלח, ומגישים מיד עם כבש.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.