כדורי בשר פולנים
כדורי בשר פולני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 403 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, בצל, קרקרים מלוחים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו כדורי הבשר העסיסיים ביותר אי פעם, ספגטי וכדורי בלי בשר, ו כדורי חצילים"בשר" (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים את הבצל והסלרי יחד בתחתית מחבת צלייה גדולה.
בקערה גדולה, מערבבים היטב את העגל ואת החזיר עם הידיים; מערבבים קלות עם מרק פטריות, פירורי קרקר, פירורי לחם, חלב שהתאדה, ביצים, מלח, מיורן, פתיתי בצל ופלפל עד לשלב היטב. טופס את התערובת לתוך כדורי בשר, טובל את הידיים במים בין ביצוע הכדורים.
מניחים את כדורי הבשר בעדינות לתוך המחבת צלייה על גבי הבצל והסלרי; מכסים את המחבת בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 1 שעה ולהסיר רדיד. בזהירות להפריד את כדורי הבשר שבו הם דבוקים יחד ולהחזיר את המחבת לתנור עד כדורי הבשר הם השחמה, מפנה כל 15 דקות, 30 עד 45 דקות נוספות.