דגים וצ'יפס ללא גלוטן
המתכון ללא גלוטן דגים וצ'יפס יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1028 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שמן canolan, מים מוגזים, קמח אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו פצפוצי שוקולד תוצרת בית ללא סוכר - דל פחמימות וללא גלוטן, צ'יפס בטטה ללא גלוטן, ו מאפינס שוקולד ללא גלוטן עם שבבי מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
חותכים את תפוחי האדמה לתוך גפרורים עבים 1/4 אינץ'. מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים רק עד מתחיל לרכך, 3 עד 4 דקות. באמצעות כף מחוררת או מלקחיים, להעביר מקלות תפוחי אדמה למסננת לנקז.
הסר ללוח חיתוך וללטף את תפוחי האדמה יבשים.
יוצקים מספיק שמן קנולה לתוך סיר כבד גדול כדי להגיע לעומק של 4 אינץ'.
מחממים שמן ל 177° אם אין לך מדחום, אתה יכול לטגן כמה תפוחי אדמה הבדיקה. השמן צריך בועה מיד תפוחי האדמה צריך בוב סביב, לא לשקוע, ולהיות חום זהוב בתוך דקות. עבודה בקבוצות, מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן ומטגנים עד חום זהוב, כ 5 דקות.
העברה למגבת נייר מצופה תבנית אפייה לנקז.
מפזרים מלח ופלפל.להחזיר את השמן 177°. בינתיים, בקערת ערבוב, לטאטא 1 1/2 כוסות קמח אורז עם הבירה. מתבלים עם 1/4 כפית מלח.לטף את חתיכות הדגים יבש מתבלים במלח.
שים את שאר הקמח בקערה רדודה או צלחת לדלות את הדגים, מתנער עודף. מעיל את הדגים בבלילה, אחד בכל פעם, ומטגנים בקבוצות - על 4 או 5 לכל אצווה. לבשל, מסתובב בסיר, עד זהוב חום מבושל דרך, על 4 עד 5 דקות.
העברה לסדין אפייה מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.מתבלים את הדגים וצ ' יפס עם מלח ים ומגישים מיד עם שפע של רוטב טרטר שמיר לטבילה. לעטוף את השבבים בגביע נייר קלף-או עיתון! - למגע נוסף.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.