קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות47
מגזין

דגים וצ'יפס ללא גלוטן

דגים וצ'יפס ללא גלוטן
המתכון ללא גלוטן דגים וצ'יפס יכול לספק הכמיהה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 1028 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך שמן canolan, מים מוגזים, קמח אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, נסו פצפוצי שוקולד תוצרת בית ללא סוכר - דל פחמימות וללא גלוטן, צ'יפס בטטה ללא גלוטן, ו מאפינס שוקולד ללא גלוטן עם שבבי מנטה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
חותכים את תפוחי האדמה לתוך גפרורים עבים 1/4 אינץ'. מבשלים את תפוחי האדמה במים רותחים רק עד מתחיל לרכך, 3 עד 4 דקות. באמצעות כף מחוררת או מלקחיים, להעביר מקלות תפוחי אדמה למסננת לנקז.
מרכיבים שתצטרך
מקלות תפוחי אדמהמקלות תפוחי אדמה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
הסר ללוח חיתוך וללטף את תפוחי האדמה יבשים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
4
יוצקים מספיק שמן קנולה לתוך סיר כבד גדול כדי להגיע לעומק של 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מחממים שמן ל 177° אם אין לך מדחום, אתה יכול לטגן כמה תפוחי אדמה הבדיקה. השמן צריך בועה מיד תפוחי האדמה צריך בוב סביב, לא לשקוע, ולהיות חום זהוב בתוך דקות. עבודה בקבוצות, מוסיפים את תפוחי האדמה לשמן ומטגנים עד חום זהוב, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
העברה למגבת נייר מצופה תבנית אפייה לנקז.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
7
מפזרים מלח ופלפל.להחזיר את השמן 177°. בינתיים, בקערת ערבוב, לטאטא 1 1/2 כוסות קמח אורז עם הבירה. מתבלים עם 1/4 כפית מלח.לטף את חתיכות הדגים יבש מתבלים במלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קמח אורזקמח אורז
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
שים את שאר הקמח בקערה רדודה או צלחת לדלות את הדגים, מתנער עודף. מעיל את הדגים בבלילה, אחד בכל פעם, ומטגנים בקבוצות - על 4 או 5 לכל אצווה. לבשל, מסתובב בסיר, עד זהוב חום מבושל דרך, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
9
העברה לסדין אפייה מרופדת בנייר מגבת כדי לנקז.מתבלים את הדגים וצ ' יפס עם מלח ים ומגישים מיד עם שפע של רוטב טרטר שמיר לטבילה. לעטוף את השבבים בגביע נייר קלף-או עיתון! - למגע נוסף.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טרטררוטב טרטר
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
שמירשמיר
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.