כדורי שלג מנטה לבן
ניתן להכין את המתכון לכדורי שלג מנטה לבנה תוך 30 דקות בערך . מתאים ל-36 ומחיר 12 סנט למנה מנות. למנה זו יש 87 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -4 גרם שומן למנה. אם יש לכם סוכריות מנטה, בצק עוגיות סוכר, אבקת סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה אהוב על 1 אוכלי אוכל וטבחים. זה מושלם לחג המולד . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . בכל השיקולים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. נסו פאדג' שוקולד לבן מנטה , קאפקייקס שוקולד חם מנטה ועוגיות שוקולד מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל-350 מעלות F.
חותכים את בצק העוגיות ל-8 חתיכות. בקערת המיקסר החשמלי, במהירות בינונית מערבבים היטב את חתיכות הבצק, תמצית מנטה, 1/3 כוס סוכריות מנטה מרוסקות ו-1/2 כוס אבקת הסוכר.
מגלגלים את הבצק לכדורים בקוטר 1 אינץ'. מסדרים, במרחק של 2 ס"מ זה מזה, על ניירות עוגיות מרופדים בנייר אפייה ואופים עד להתייצבות, כ-8 עד 10 דקות.
מוציאים מהתנור ומצננים מעט על מדפי קירור.
מוסיפים 1/2 כוס משארית אבקת הסוכר לקערה קטנה. כשהעוגיות עדיין חמות מגלגלים אותן בסוכר.
מפזרים סוכריות מנטה מרוסקות ומגישים.
כשהעוגיות מתקררות, הן ישטחו מעט.
מחממים את התנור ל-375 מעלות F.
חותכים את גליל בצק העוגיות לשניים.
שמים את החצאים בקערות ערבוב גדולות נפרדות. בקערה אחת, מערבבים היטב 1/4 כוס מהקמח ותמצית הנענע לבצק עוגיות. בקערה השנייה מוסיפים את 1/4 כוס הקמח הנותרת ומספיק צבע מאכל כדי ליצור בצק אדום.
מערבבים היטב בידיים כפפות עד שהצבע מתערבב היטב.
מחלקים את הבצק הלבן והאדום ל-24 חלקים כל אחד, (בסך הכל 48 חלקים).
מגלגלים כל חלק לחבל באורך 8 ס"מ ובקוטר של כ-1/4 ס"מ.
כדי לעצב קני סוכריות, סדרו חבל אחד מכל צבע זה לצד זה על דפי עוגיות מרופדים בנייר קלף. מסובבים בעדינות יחד ומעצבים למקל ממתקים. חזור על הפעולה עם החלקים הנותרים, מרווחים את העוגיות במרחק של כ-2 סנטימטרים זה מזה.
אופים עד שהשוליים משחימים קלות מאוד, כ-10 דקות.
מוציאים מהתנור ונותנים לנוח, כ-5 דקות, לפני העברת העוגיות לרשתות. מסירים אותם בעדינות מדפי העוגיות בעזרת מרית מתכת ארוכה ומצננים על מדפי קירור.