קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות14
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כוכב מאדים שקדים ברים

כוכב מאדים שקדים ברים
כוכב הלכת מאדים שקדים ברים נטול גלוטן, תוספת. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה משמש 14. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח, קרמל, סירופ תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 11%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מאדים ברים ריבועים, מאדים בר מוס, ו עוגיות בר הר געש מאדים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר בינוני שלבו סוכר, סירופ תירס ו 1/2 כוס מים. מביאים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מחממים ל -270 עד 290 מעלות צלזיוס (132 עד 143 מעלות צלזיוס), או עד שכמות קטנה של סירופ שנפלה למים קרים יוצרת חוטים קשים אך גמישים.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
בזמן שהסירופ מתבשל מקציפים את החלבונים בקערת המתכת של מערבל חשמלי עד שנוצרות פסגות נוקשות. כשהסירופ מוכן, כוונו את המיקסר למהירות נמוכה, הסירו את הסירופ מהאש ושפכו אותו לחלבוני הביצה בזרם דק, תוך ערבוב רציף. ממשיכים לערבב עד שהנוגט מתחיל להתעבות לעקביות של בצק רך, כ -20 דקות. משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
מערבבים פנימה שקדים ולחץ נוגט לכלי מוכן ומצננים במקרר עד לקבלת יציבות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
נוגטנוגט
5
בסיר קטן על אש נמוכה ממיסים את הקרמל עם 2 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
יוצקים קרמל מומס על נוגט. מצננים במקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
נוגטנוגט
7
חותכים את הממתק המצונן ל -14 סורגים מלבניים בעזרת סכין חדה. בקערה חסינת מיקרוגל, שוקולד במיקרוגל עד להמסה. מערבבים מדי פעם עד שהשוקולד חלק. לטבול ברים לתוך שוקולד מומס, לתת מגניב 2 שעות על מתלה תיל או נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o