קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות14
ציון בריאות0
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כוכב מאדים שקדים ברים

כוכב מאדים שקדים ברים
כוכב הלכת מאדים שקדים ברים נטול גלוטן, תוספת. מנה אחת מכילה 509 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה משמש 14. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח, קרמל, סירופ תירס, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 3 שעות ו -10 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 11%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו מאדים ברים ריבועים, מאדים בר מוס, ו עוגיות בר הר געש מאדים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
בסיר בינוני שלבו סוכר, סירופ תירס ו 1/2 כוס מים. מביאים לרתיחה ומוסיפים מלח.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מחממים ל -270 עד 290 מעלות צלזיוס (132 עד 143 מעלות צלזיוס), או עד שכמות קטנה של סירופ שנפלה למים קרים יוצרת חוטים קשים אך גמישים.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
3
בזמן שהסירופ מתבשל מקציפים את החלבונים בקערת המתכת של מערבל חשמלי עד שנוצרות פסגות נוקשות. כשהסירופ מוכן, כוונו את המיקסר למהירות נמוכה, הסירו את הסירופ מהאש ושפכו אותו לחלבוני הביצה בזרם דק, תוך ערבוב רציף. ממשיכים לערבב עד שהנוגט מתחיל להתעבות לעקביות של בצק רך, כ -20 דקות. משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9 על 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מערבבים פנימה שקדים ולחץ נוגט לכלי מוכן ומצננים במקרר עד לקבלת יציבות, כ-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
נוגטנוגט
5
בסיר קטן על אש נמוכה ממיסים את הקרמל עם 2 כפות מים.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות דגני שוגר סמאקס8 כוסות דגני שוגר סמאקס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
יוצקים קרמל מומס על נוגט. מצננים במקרר 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
נוגטנוגט
7
חותכים את הממתק המצונן ל -14 סורגים מלבניים בעזרת סכין חדה. בקערה חסינת מיקרוגל, שוקולד במיקרוגל עד להמסה. מערבבים מדי פעם עד שהשוקולד חלק. לטבול ברים לתוך שוקולד מומס, לתת מגניב 2 שעות על מתלה תיל או נייר שעווה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך