כוסברה בשר חזיר Tenderloin עם רוטב גזר-ג'ינג'ר
כוסברה בשר חזיר Tenderloin עם רוטב גזר-ג'ינג'ר יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 403 קלוריות, 54 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קצפת, זנגביל, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: כוסברה בשר חזיר Tenderloin עם רוטב גזר-ג'ינג'ר, בשר חזיר פילה עם שזיף-ג'ינג'ר רוטב, ו בשר חזיר צלוי עם רוטב אפרסק ג'ינג'ר.
הוראות
מערבבים גזר, 3 כוסות מים ו 3/4 כפית מלח בסיר בינוני. מביאים לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים עד גזר הם מאוד רך, על 30 דקות.
ניקוז; מילואים בישול נוזלי.
מעבירים גזר למעבד. מחית עד חלקה.
מוסיפים שמנת וג ' ינג ' ר ותהליך כדי להתמזג.
להעביר מחית לסיר קטן כבד.
הוסף מספיק שמור בישול נוזלי פירה כדי ליצור עקביות של רוטב עבה. רוטב העונה לפי הטעם עם מלח ופלפל. (ניתן להכין 1 יום קדימה. מכסים ומקררים. תתחמם מחדש לפני ההגשה.)
לטחון גס זרעי כוסברה ב ספייס מטחנת או בלנדר.
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל. לחץ כוסברה על חזיר, ציפוי לחלוטין.
חום 1 כף שמן בכל אחד 2 מחבת לא מקל גדולה כבדה על חום בינוני-גבוה.
להוסיף 1 בשר חזיר tenderloin כדי 1 מחבת ו 2 בשר חזיר tenderloins למחבת שנייה. חזיר חום מכל הצדדים ומבשלים עד מדחום מוכנס לתוך מרכז רושם 68°, על 25 דקות.
חותכים חזיר לפרוסות בעובי 1 אינץ'. רוטב כפית על צלחות. למעלה עם חזיר ומגישים.