כוסות מלפפון ממולאות שרימפס
אם יש לך בערך 20 דקות לבלות במטבח, כוסות מלפפון ממולאות שרימפס עשויות להיות נהדרות חלב חינם מתכון לנסות. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. אם יש לכם פלפל, פטרוזיליה, שרימפס ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 72%. ציון זה הוא מוצק. מתכונים דומים: שרימפס בכוסות מלפפון, שרימפס בכוסות מלפפון, ו סביצ'ה שרימפס בכוסות מלפפון.
הוראות
קלף את אורכו של כל מלפפון ליצירת פסים מתחלפים של לא קלופים וקלופים.
חותכים את המלפפונים לחתיכות 12 (3/4 אינץ'). גרפו את המרכז בעזרת כפית או כף מלון, והשאירו את התחתית והדפנות שלמות ליצירת כוס. (שמור את המרכזים לסיבוב 2 מתכון טאקו עוף עם סלסה מלפפון.) הפוך אותם על מגבת ותן להם להתנקז בזמן שאתה מכין את המילוי.
הביאו סיר בינוני של מים מומלחים לרתיחה על אש בינונית.
מוסיפים את השרימפס ומבשלים עד ורוד בהיר, כ -3 עד 4 דקות. מסננים ושוטפים במים קרים.
הסר את הקליפות וזורק. (שמור 12 שרימפס למתכון עגול 2 סלט שרימפס ותפוחי אדמה עם שמנת חמוצה ורוטב בייקון.)
קוצצים את השרימפס לחתיכות קטנות ומכניסים אותם לקערה.
מוסיפים את חזרת, מיץ הלימון, המלח והפלפל לפי הטעם, חצי פחית העגבניות (שמרו את המחצית הנותרת למתכון העגול 2 טאקו עוף עם סלסת מלפפון) ו -1 כף פטרוזיליה. מחלקים באופן שווה את תערובת השרימפס בין כוסות המלפפון. מסדרים אותם על מגש הגשה ומקשטים בפטרוזיליה שנותרה.