כוסות פאדג'מנטה
מתכון זה מספק 24 מנות. עם 213 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכריות שוקולד עטופות בנייר כסף, אבקת סוכר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו עוגת גלידה בטעם מנטה, עוגת שוקולד בטעם מנטה ועוגת שוקולד עם קצפת עם גבינת שמנת, ו חמאת בוטנים-גביעי פאדג' (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. קו 24 כוסות מאפין קטנות, 1 3 / 4x1 אינץ', עם כוסות אפייה נייר, אם תרצה. לחתוך בגסות מספיק סוכריות מנטה (על 1
כדי למדוד 1/2 כוס; עתודה למילוי פאדג ' מנטה. לחתוך גס הנותרים סוכריות מנטה לציפוי; להפריש.
בקערה קטנה, לנצח את כל החומרים מילוי פאדג ' מנטה למעט מנטה עם כפית עד מעורבב היטב; מערבבים מנטה.
בקערה גדולה, היכו 1/4 כוס חמאה וגבינת השמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, או לערבב עם כף. מערבבים בקמח, אבקת סוכר, 2 כפות קקאו והוניל.
לעצב בצק לכדורים 1 אינץ'. לחץ על כל כדור בתחתית ולמעלה בצד של כל כוס מאפין. כפית על 2 כפיות מילוי לתוך כל כוס.
אופים 18 עד 20 דקות או עד כמעט לא הזחה נשאר בעת מילוי הוא נגע קלות. מגניב מעט; להסיר בזהירות מכוסות מאפין כדי מתלה חוט. מגניב לגמרי, כ -30 דקות. פרוסט עם ציפוי.
מפזרים סוכריות מנטה קצוצות שנותרו.