עוגיות שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים שיבולת שועל
עוגיות חמאת בוטנים שיבולת שועל שוקולד צ'יפס דורש סביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 135 קלוריות. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שבבי שוקולד למחצה, סוכר חום חזק, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו חמאת בוטנים שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס, חמאת בוטנים שיבולת שועל עוגיות שוקולד צ'יפס, ו עוגיות שוקולד צ'יפס חמאת בוטנים שיבולת שועל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית עם מערבל יד או לעמוד על מהירות בינונית, חמאת שמנת וסוכרים עד חלקה.
מוסיפים חמאת בוטנים ומערבבים עד לשלב; ואז מוסיפים ביצים ווניל, מגרדים את הצדדים של קערה לפי הצורך.
בקערה בינונית נוספת, מקציפים יחד שיבולת שועל, קמח וסודה לשתייה.
מוסיפים לתערובת חמאה ומערבבים על נמוך עד משולב היטב. מערבבים בשוקולד צ ' יפס עם כף עץ.
זרוק בצק על ידי כפות מעוגלות 1 ב. מלבד על סדינים אפייה ungreased.
אופים 10 עד 12 דקות, החלפת מיקום של מחבתות באמצע האפייה, או עד השחמה קלה אבל עדיין רך במרכז.
העבר עוגיות למדפים כדי להתקרר.
טוויסט: כריכי גלידה. להפוך את העוגיות האלה נהדר גלידת כריכים מעולה: לרכך את הגלידה על פי בחירתך, 10 דקות.
מורחים 1/4 כוס על צד שטוח של 1 עוגייה העליון עם עוגייה אחרת, צד שטוח למטה, לחיצה קלה. כריכי צ ' יל במקפיא כ -10 דקות, רק מספיק זמן כדי לצנן גלידה אבל לא מספיק כדי להקשיח עוגיות. תאכל מיד.