כוסות תפוחי אדמה Tricolored עם קוויאר ושמנת חמוצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל כוסות תפוחי אדמה Tricolored עם קוויאר שמנת חמוצה. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 26 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. והוא יספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לך קוויאר osetra, תפוחי אדמה סגולים וחדשים, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: בליני תפוחי אדמה עם שמנת חמוצה וקוויאר, קוויאר על פומפרניקל עם שמנת חמוצה, ו חביתה עם קוויאר לחוץ ושמנת חמוצה.
הוראות
קיטור תפוחי אדמה מעל מים רותחים עד בקושי מכרז, על 5 דקות.
תן לתפוחי האדמה להתקרר מעט על צלחת.
חותכים כל תפוח אדמה לשניים ולהשתמש baller מלון קטן כדי לגרוף את חריץ, עוזב קליפה 1/4 אינץ'.
חותכים פרוסה דקה מתחתית כל כוס תפוחי אדמה כך שהוא לא לנענע.
מחממים את התנור ל 400 ומקווים גיליון אפייה גדול עם נייר כסף. בקערה, לזרוק את תפוחי האדמה עם שמן זית מתבלים קלות עם מלח. מסדרים את תפוחי האדמה, scooped בצד למטה, על תבנית האפייה ואופים בשליש התחתון של התנור במשך כ 25 דקות, או עד התחתון הם זהובים.
מסדרים את תפוחי האדמה על מגש, תלולית כל אחד עם שמנת חמוצה העליון עם קוויאר עירית.