כוסות תרד פרמזן מוקרם ללא חלב
גשו לסופר וקנו פלפל, אגוז מוסקט, פאי ובצק בצק, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: תרד "מוקרם" ללא חלב, פסטה פנה תרד עם שקדים קלויים ומוצרי חלב "גבינת פרמזן שמנת", ו גביע פילו תרד מוקרם.
הוראות
חממו את התנור ל-425 מעלות צלזיוס. ללוש בצק עד מתרכך וכבר לא מתפורר. לחץ על 1 כפית בצק מעוגלת בתחתית ולמעלה בצד של כל 24 כוסות מיני מאפין ungreased, הארכת בצק 1/4 אינץ ' מעל קצה הכוס.
אופים 16 עד 18 דקות או עד נפוח וזהוב חום. להוציא ולשים בצד להתקרר
שים שמן קוקוס במחבת סאוט בינונית על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את שאלוט ושום ומבשלים, ערבוב, עד רך וריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את שמנת כל כך טעים, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, ומבשלים עד הקרם מצטמצם בחצי, כ 4 דקות ולאחר מכן להוסיף פארמה, לאחר להוסיף מעורב ביסודיות תרד קפוא.
הסר מהחום. כף לתוך כוסות מאפה מגניב. לאחר כפיות ב, אתה חם ממש לפני ההגשה