כופתאות מאודות צמחוניות
כופתאות מאודות צמחוניות עשויות להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתאים ל-35 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 32 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב סויה, בצל ירוק, זנגבילוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 2 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 18% וזה די גרוע. מתכונים דומים: כופתאות מאודות, כופתאות ירקות מאודות, ו כופתאות מאודות צמחוניות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 200 מעלות F.
חותכים את טופו במחצית אופקית ולהניח בין שכבות של מגבות נייר.
מניחים על צלחת, העליון עם צלחת אחרת, ומניחים משקל על גבי (פחית 14 אונקיה של ירקות עובד היטב).
בואו לעמוד 20 דקות. לאחר 20 דקות, חותכים את הטופו לקוביות 1/4 אינץ ' ומניחים בקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את הגזרים, כרוב, פלפל אדום, בצל ירוק, זנגביל, כוסברה, רוטב סויה, הויסין, שמן שומשום, ביצה, מלח ופלפל. מערבבים קלות לשלב.
כדי ליצור את הכופתאות, להסיר עטיפה 1 wonton מהחבילה, מכסה את האחרים עם מטלית לחה.
מברשת את הקצוות של העטיפה בקלילות עם מים.
מניחים 1/2 כפית מעוגלת של תערובת טופו במרכז העטיפה. צורה לפי הצורך. מניחים על תבנית ומכסים במטלית לחה. חזור על הליך עד שכל המילוי נעלם.
באמצעות מכשיר מהביל על פי בחירתך, להביא 1/4 ל 1/2 אינץ ' של מים לרתיחה מעל חום בינוני. לרסס את משטח הספינה בקלילות עם תרסיס ירקות שאינו מקל כדי למנוע דבק.
מניחים כופתאות רבות ככל יתאים לתוך ספינת קיטור, מבלי לגעת אחד בשני. מכסים ואדים במשך 10 עד 12 דקות מעל חום בינוני.
הסר את הכופתאות מן הספינה כדי מגש עמיד בחום ומניח בתנור כדי להתחמם. חזור עד שכל הכופתאות מבושלות.