קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות12
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כופתאות סוי-מאי ירקות מאודים עם שמן צ'ילי-שומשום

כופתאות סוי-מאי ירקות מאודים עם שמן צ'ילי-שומשום
כופתאות סוי-מאי ירקות מאודים עם שמן צ'ילי-שומשום עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 72 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, מתכון פסקטרי יש 108 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, מירין, טופו ארוז במים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו כופתאות ירקות מאודות, כופתאות ירקות מאודות עם רוטב טבילה של ג'ינג'ר-סויה, ו ג'ינג'ר-שומשום מאודה סלט ירקות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שלב כוסברה, בצל, שום וג ' ינג ' ר במעבד מזון; מעבדים עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים 1 כוס כרוב ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך מלח כשר); דופק 10 פעמים או עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד
ל-1 אננסל-1 אננס
3
הוסף חלבון ביצה; דופק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
4
מניחים תערובת כרוב בקערה בינונית, ומערבבים פנימה טופו.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להרטיב קצה של גיוזה עור עם מים, עבודה עם 1 עור בכל פעם (כיסוי שנותר עורות כדי למנוע מהם ייבוש). כפית על 1 כף תערובת טופו לתוך מרכז המעגל. לאסוף את קצוות של עור סביב מילוי; בקלילות לסחוט עור לדבוק מילוי, שעזבתי למעלה של כופתה פתוח. (אם עורות לא נפתחים מספיק כדי לראות תערובת טופו, השתמש בקצה הסכין כדי להפריד בצק וליצור כיסים.) חזור על ההליך עם שאר הקליפות והמילוי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
6
מניחים כופתאות בספינת קיטור במבוק גדולה מרופדת בנייר אפייה או עלי כרוב. עובדים בקבוצות, אדים למשך 9 דקות או עד שהמילוי והעטיפות יציבים קלות.
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננסל-1 אננס
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
7
שלב שמנים, וטפטף מעל צמרות הכופתאות.