כופתאות סוי-מאי ירקות מאודים עם שמן צ'ילי-שומשום
כופתאות סוי-מאי ירקות מאודים עם שמן צ'ילי-שומשום עשויות להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-4 ומחירו 72 סנט למנה מנות. צופה הדמות שלך? ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, מתכון פסקטרי יש 108 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו שמן שומשום, מירין, טופו ארוז במים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 34%. הציון הזה די גרוע. נסו כופתאות ירקות מאודות, כופתאות ירקות מאודות עם רוטב טבילה של ג'ינג'ר-סויה, ו ג'ינג'ר-שומשום מאודה סלט ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב כוסברה, בצל, שום וג ' ינג ' ר במעבד מזון; מעבדים עד קצוץ דק.
מוסיפים 1 כוס כרוב ואת 5 המרכיבים הבאים (דרך מלח כשר); דופק 10 פעמים או עד קצוץ דק.
הוסף חלבון ביצה; דופק עד לאיחוד.
מניחים תערובת כרוב בקערה בינונית, ומערבבים פנימה טופו.
להרטיב קצה של גיוזה עור עם מים, עבודה עם 1 עור בכל פעם (כיסוי שנותר עורות כדי למנוע מהם ייבוש). כפית על 1 כף תערובת טופו לתוך מרכז המעגל. לאסוף את קצוות של עור סביב מילוי; בקלילות לסחוט עור לדבוק מילוי, שעזבתי למעלה של כופתה פתוח. (אם עורות לא נפתחים מספיק כדי לראות תערובת טופו, השתמש בקצה הסכין כדי להפריד בצק וליצור כיסים.) חזור על ההליך עם שאר הקליפות והמילוי.
מניחים כופתאות בספינת קיטור במבוק גדולה מרופדת בנייר אפייה או עלי כרוב. עובדים בקבוצות, אדים למשך 9 דקות או עד שהמילוי והעטיפות יציבים קלות.
שלב שמנים, וטפטף מעל צמרות הכופתאות.