כופתאות עוף ועשב לימון
כופתאות עוף- מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו Lemongrass Gyoza (מדבקות סיר/כופתאות), מרק מיסו לימון מראש עם כופתאות פטריות, ו כופתאות סלמון צ'ילי צלוי תאילנדי במרק קוקוס לימון (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הקמח בקערה בינונית.
מוסיף את המים בזרם יציב, ערבוב עד צורות בצק raggy. להפוך את הבצק על משטח עבודה ללוש עד חלקה, על 5 דקות.
מפזרים את הבצק בקמח, מכסים באופן רופף בניילון נצמד ומניחים לעמוד בטמפרטורת החדר למשך 15 דקות.
בקערה גדולה, ללוש את העוף עם כרוב, כוסברה, עשב לימון, עירית, זנגביל, שום וביצה ומלח.
קו גיליון אפייה עם נייר שעווה ואבק עם קמח. רבע מהבצק של הכופתאות. על משטח עבודה משוריין קלות, לגלגל כל פיסת בצק לתוך חבל 12 אינץ'.
חותכים כל חבל לתוך 12 חתיכות לגלגל לתוך כדורים; מפזרים קמח. עבודה עם 5 או 6 כדורים בכל פעם, רול 3 1/2 אינץ ' סיבובים.
מברישים את עודף הקמח מהסיבובים. כף 1 כף של המילוי על מרכז כל סיבוב. להעלות את הצדדים של העטיפה; לחץ וקפל את הקצוות כדי לאטום את המילוי. הרם כל כופתה על ידי הקצה הקפלים, להעביר את תבנית האפייה ולחץ למטה בקלילות כדי לשטח. חזור עם הבצק הנותר.
במחבת nonstick גדול מאוד, חום 2 כפות של השמן. מסדרים חצי מהכופתאות במחבת, קצה קפלים למעלה. מבשלים מעל חום גבוה עד תחתית הם השחמה קלות, על 2 דקות.
מוסיפים 1/2 כוס מים למחבת, מכסים ומבשלים עד שהמים מתאדים והכופתאות מבושלות דרך, כ -5 דקות יותר. לחשוף ולבשל עד ישבנים משחימים היטב, על 1 דקה יותר.
מעבירים את הכופתאות לצלחת. מבשלים את הכופתאות הנותרות בשמן הנותר ומגישים.