כופתאות פירות אפויים
אם יש לכם סירופ מייפל, קמח, חלב וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: כופתאות אפונה אפויות, כופתאות תירס אפויות, ו כופתאות תפוחים אפויות.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). גריז צלחת אפייה 7x11 אינץ'.
בקערה גדולה, מערבבים קמח, אבקת אפייה, מלח וסוכר חום.
יוצקים חלב ומערבבים כדי ליצור בצק. להתהפך על משטח משוריין היטב ולהתגלגל החוצה.
חותכים לריבועים 6-6 אינץ'.
מניחים תפוח שלם במרכז כל ריבוע. ממלאים את הליבה באוכמניות.
טפטוף עם סירופ מייפל. משוך את פינות הבצק וצבוט את הקצוות יחד כדי לאטום.
מניחים כופתאות במחבת מוכנה ומפזרים קינמון ואגוז מוסקט.
מערבבים סירופ מייפל הנותרים עם מספיק מים כדי לשפוך מעל כופתאות לעומק 1 אינץ ' בצלחת. לטבול אוכמניות הנותרים קליפות תפוחים עם קליפת תפוז מיובש בנוזל.
אופים בתנור שחומם מראש 45 דקות, צוף לפי הצורך, עד פריך משחימים.