כופתאות תפוחי אדמה זעירות עם עגבניות, בצל ורוטב Guanciale
כופתאות תפוחי אדמה זעירות עם עגבניות, בצל, ורוטב Guanciale עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. אם יש לך בצל, סוכר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו כופתאות Potsticker בטן חזיר זעירות, סלמון עם רוטב סורל וכופתאות תפוחי אדמה, ו עוגות עגבניות קטנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
שמן חום בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז sauté guanciale ובצל, ערבוב, עד בצל הוא זהוב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Guanciale
בצל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
להוסיף שום sauté, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
3
מוסיפים עגבניות עם מיץ שמורות, מים, סוכר ומלח ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
מיץ
סוכר
מים
מלח
1
מכסים תפוחי אדמה עם מים קרים מלוחים על ידי 2 אינץ ' בסיר גדול, ואז מבשלים, חשוף, עד רך מאוד, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מים
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
מסננים במסננת, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף.
ציוד שתשתמש בו
מסננת
3
להכריח תפוחי אדמה חמים דרך ricer לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמה
קערה
4
מוסיפים קמח ומלח ומערבבים בכפית עץ עד שהתערובת מתחילה להתאחד. בעדינות ליצור בצק לכדור לחתוך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
5
ללוש כל חצי בצק על משטח מקומח עד חלקה, על 1 דקה (אם הבצק מקלות על פני השטח, אבק קל עם קמח נוסף).
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
6
חותכים כל חצי שווה ל 10 חתיכות.
7
רול 1 חתיכה לתוך חבל 14 אינץ 'ארוך (1/2 אינץ' עבה), שמירה על חתיכות שנותרו מכוסות במגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
גלול
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבח
8
חותכים חבל לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ ' ולזרוק חתיכות קלות עם קמח על משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
9
לחץ על חתיכת בצק כנגד קוצים של מזלג מקומח ודחוף עם אגודל מקומח בתנועה מתגלגלת קדימה לקראת סוף הקוצים, ומאפשר לגנוצ ' טי ליפול ממזלג לתבנית אפייה רדודה משוריינת היטב. לעשות יותר גנוצ ' טי באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
10
ממש לפני הבישול, בעדינות לנער gnocchetti ב 4 קבוצות במסננת בינונית גדולה לדפוק את קמח עודף. מבשלים gnocchetti ב 4 קבוצות בסיר 5-6 ליטר של מים מלוחים רותחים עד שהם צפים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
סיר
11
מעבירים עם כפית מחוררת לקערה רדודה גדולה כמו מבושל כפית קצת רוטב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררת
קערה
1
* רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. תתחמם מחדש לפני שתמשיך. * ניתן ליצור Gnocchetti (אבל לא מבושל) 1 שבוע קדימה וקפוא במחבת אפייה משוריינת, מכוסה, עד קשה, על 3 שעות, ואז לשים בשקית ניילון אטומה. אין להפשיר לפני הבישול. מרתיחים גנוצ ' טי קפוא על 2 דקות. * זמין ב Salumeria Biellese (212-736-7376).