קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

כופתאות תפוחי אדמה זעירות עם עגבניות, בצל ורוטב Guanciale

כופתאות תפוחי אדמה זעירות עם עגבניות, בצל ורוטב Guanciale
כופתאות תפוחי אדמה זעירות עם עגבניות, בצל, ורוטב Guanciale עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 15 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. אם יש לך בצל, סוכר, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. נסו כופתאות Potsticker בטן חזיר זעירות, סלמון עם רוטב סורל וכופתאות תפוחי אדמה, ו עוגות עגבניות קטנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בסיר כבד 5-6 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז sauté guanciale ובצל, ערבוב, עד בצל הוא זהוב, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
GuancialeGuanciale
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
להוסיף שום sauté, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
3
מוסיפים עגבניות עם מיץ שמורות, מים, סוכר ומלח ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
מיץמיץ
סוכרסוכר
מיםמים
מלחמלח
1
מכסים תפוחי אדמה עם מים קרים מלוחים על ידי 2 אינץ ' בסיר גדול, ואז מבשלים, חשוף, עד רך מאוד, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים במסננת, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף.
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
להכריח תפוחי אדמה חמים דרך ricer לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
Ricer תפוחי אדמהRicer תפוחי אדמה
קערהקערה
4
מוסיפים קמח ומלח ומערבבים בכפית עץ עד שהתערובת מתחילה להתאחד. בעדינות ליצור בצק לכדור לחתוך לשניים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
5
ללוש כל חצי בצק על משטח מקומח עד חלקה, על 1 דקה (אם הבצק מקלות על פני השטח, אבק קל עם קמח נוסף).
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
6
חותכים כל חצי שווה ל 10 חתיכות.
7
רול 1 חתיכה לתוך חבל 14 אינץ 'ארוך (1/2 אינץ' עבה), שמירה על חתיכות שנותרו מכוסות במגבת מטבח.
מרכיבים שתצטרך
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
8
חותכים חבל לרוחב לחתיכות 1/4 אינץ ' ולזרוק חתיכות קלות עם קמח על משטח העבודה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
9
לחץ על חתיכת בצק כנגד קוצים של מזלג מקומח ודחוף עם אגודל מקומח בתנועה מתגלגלת קדימה לקראת סוף הקוצים, ומאפשר לגנוצ ' טי ליפול ממזלג לתבנית אפייה רדודה משוריינת היטב. לעשות יותר גנוצ ' טי באותו אופן.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
ממש לפני הבישול, בעדינות לנער gnocchetti ב 4 קבוצות במסננת בינונית גדולה לדפוק את קמח עודף. מבשלים gnocchetti ב 4 קבוצות בסיר 5-6 ליטר של מים מלוחים רותחים עד שהם צפים, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
סירסיר
11
מעבירים עם כפית מחוררת לקערה רדודה גדולה כמו מבושל כפית קצת רוטב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
1
* רוטב יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה. תתחמם מחדש לפני שתמשיך. * ניתן ליצור Gnocchetti (אבל לא מבושל) 1 שבוע קדימה וקפוא במחבת אפייה משוריינת, מכוסה, עד קשה, על 3 שעות, ואז לשים בשקית ניילון אטומה. אין להפשיר לפני הבישול. מרתיחים גנוצ ' טי קפוא על 2 דקות. * זמין ב Salumeria Biellese (212-736-7376).
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc
תבנית אפייהתבנית אפייה