כופתאות תפוחים עם זיגוג חמוציות
כופתאות תפוחים עם זיגוג חמוציות עשויות להיות רק תוספת שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 328 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. לך לחנות ותביא קינמון טחון, משקה מיץ פטל-חמוציות, סוכר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-15 דקות. מתכונים דומים: כופתאות תפוחים מזוגגות, כופתאות תפוח חמוציות עם רוטב ארגמן, ו Maple Bourbon Glazed Salmon w / Sweet Cranberry-Apple Chutney + מלח תפוחי אדמה צלויים.
הוראות
הסר את הקרום מן הכיס; מקום על משטח העבודה. עם מספריים מטבח או סכין, לחתוך קרום לתוך 8 טריזים.
עבור כל כופתה, מקום 2 פלחי קרום יחד בנקודות, חופפים נקודות על 1/2 אינץ'; לחץ לאטום. מרכז תפוח 1 על נקודות חופפות. כף על 1/2 כף כל גבינת שמנת חמוציות למרכז של כל תפוח.
בקערה קטנה, לערבב 1 כף סוכר וקינמון; מפזרים כל תפוח עם 1/4 כפית סוכר-תערובת קינמון. (מילואים הנותרים תערובת.) הפוך 1 לחתוך בכל טריז קרום מתפוח לקצה לעשות 4 רצועות לכל תפוח. רצועות נפרדות מספיק כדי שטח שווה סביב אפל. להביא רצועות סביב תפוח, חופפים ואיטום בראש.
מניחים תפוחים עטופים בתבנית אפיית זכוכית ungreased 8 אינץ ' (2 ליטר).
ב 1-סיר ליטר, לערבב מיץ לשתות 2/3 כוס סוכר.
חום לרתיחה, ערבוב טוב להמיס סוכר.
יוצקים מעל תפוחים עטופים בתבנית אפייה.
מפזרים תפוחים עם סוכר שנותר-תערובת קינמון.
אופים 35 עד 45 דקות או עד שהתפוחים כמעט רכים והקרום הוא חום זהוב עמוק.
תערובת רוטב כפית מתבנית אפייה על כל תפוח; אופים 5 עד 10 דקות יותר או עד תפוחים הם מזלג במכרז. מגניב לפחות 1 שעה לפני ההגשה.