כורכום עגבנייה ממולאת תירס מתוקה עם מחית נבטי בריסל
כורכום מתוק תירס ממולא עגבניות עם פירה של נבטים בריסל נטול גלוטן, ולקטו אובו צמחוני מנות ראשונות. מתכון זה מכין 4 מנות עם 255 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם נבטי בריסל, שמן זרעי ענבים, בצל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מחית ספרויטן (מחית נבטי בריסל), קציץ בשר מגולגל-ממולא בטטות, פטריות ונבטי בריסל, ו נבטי בריסל עם מחית קימצ'י ובייקון.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מורחים תירס ובצל על תבנית אפייה, זורקים עם שמן זרעי ענבים לציפוי ומפזרים כורכום, מלח ופלפל. צולים עד שהתירס רך, בערך 25 עד 35 דקות. (השאירו תנור על עגבניות חמות לאחר מילוי אותם.)
למחית: בזמן שהתירס והבצל נמצאים בתנור, שלבו נבטי בריסל, כרובית וציר בסיר קטן אך עמוק (תשתמשו בבלנדר טבילה). מבשלים עד שהירקות רכים ונוזלים מצטמצמים בחצי. פירה באמצעות בלנדר טבילה.
מוסיפים חמאה בקוביות ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מניחים בצד ושומרים על חום.
לעגבניות: מלבנים עגבניות במשך 1 או 2 דקות במים רותחים מומלחים ומחליקים את הקליפות.
חותכים לשניים ומסירים זרעים.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה וממלאים בתערובת תירס / בצל.
אופים בתנור עד לחימום, בערך 5 עד 7 דקות.
מערבבים פירה של נבטי בריסל וכף על צלחת.
מניחים 2 חצאי עגבנייה ממולאת במרכז.
מפזרים עלי פטרוזיליה טחונים.