קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

כיכר הבשר של כריסטין

כיכר הבשר של כריסטין
קציץ הבשר של כריסטין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 330 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם רוטב ברביקיו, חרדל, קטשופ וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 41%. נסו כיכר הבשר של כריסטין, כיכר הבשר הטובה ביותר של אמא, ו כיכר הבשר הטובה ביותר עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים בקערה בקר טחון, הודו טחון, נקניק איטלקי, מרק ירקות, ביצים, פירורי לחם, רוטב ברביקיו, קטשופ, חרדל צהוב, שום, רוטב ווסטרשייר, רוטב השחמה, מלח מתובל ופלפל שחור עד לאיחוד יסודי. יוצרים כיכר ומניחים כיכר בשר לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות3 פלפלים ירוקים בינוניים, פרוסים לטבעות
נקניק איטלקינקניק איטלקי
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
מרק ירקותמרק ירקות
חרדל צהובחרדל צהוב
הודו טחוןהודו טחון
מקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביסמקלות חטיף בשר בטעם פפרוני כל אחד), חתוכים לחתיכות בגודל ביס
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
חבילת בשר חזיר פרוס דקחבילת בשר חזיר פרוס דק
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים בתנור שחומם מראש עד שכיכר הבשר משחימה וכבר לא ורודה בפנים, 60 עד 75 דקות. מדחום בשר לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הכיכר צריך לקרוא לפחות 160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
תנו לקציץ בשר לנוח 10 דקות לפני שחותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'