כיכר הבשר של כריסטין
קציץ הבשר של כריסטין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? זה מתכון חלב חינם יש 330 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-5 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 25 דקות. אם יש לכם רוטב ברביקיו, חרדל, קטשופ וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 41%. נסו כיכר הבשר של כריסטין, כיכר הבשר הטובה ביותר של אמא, ו כיכר הבשר הטובה ביותר עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מערבבים בקערה בקר טחון, הודו טחון, נקניק איטלקי, מרק ירקות, ביצים, פירורי לחם, רוטב ברביקיו, קטשופ, חרדל צהוב, שום, רוטב ווסטרשייר, רוטב השחמה, מלח מתובל ופלפל שחור עד לאיחוד יסודי. יוצרים כיכר ומניחים כיכר בשר לתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש עד שכיכר הבשר משחימה וכבר לא ורודה בפנים, 60 עד 75 דקות. מדחום בשר לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר של הכיכר צריך לקרוא לפחות 160 מעלות צלזיוס (70 מעלות צלזיוס).
תנו לקציץ בשר לנוח 10 דקות לפני שחותכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.