כיכר זוקיני תפוחים
כיכר זוקיני תפוחים הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 12 מנות. תמורת 20 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 5 גרם שומן ובסך הכל 197 קלוריות . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. זה עובד היטב כתוספת. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש מזון תפוח לתינוקות, חמאה, סודה לשתייה וקינמון טחון. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 12% , וזה די גרוע. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם עוגת קישואים רזה-כיכר תפוחים , כמו שום כיכר קישואים וכיכר קישואים .
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר, הקינמון, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח.
מסננים תפוחים, שומרים מיץ. בקערה אחרת, טורפים את הביצה, השמן והמיץ השמור. מערבבים לתוך החומרים היבשים רק עד שהם מתערבבים. מקפלים פנימה זוקיני ותפוחים עד להרטבה.
יוצקים לתוך 8-in. x 4 אינץ'. תבנית לחם מצופה בתרסיס בישול.
שלבו את מרכיבי הציפוי; מפזרים מעל.
אופים ב-350 מעלות למשך 50-55 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.