כיכר כריך איטלקית
כיכר כריך איטלקית מתכון יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 30 דקות. זה הר ד ' אובר יש 397 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 29 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו כיכרות לחם, בזיליקום, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 40%. נסו כיכר סנדוויץ ' גנואה, כיכר הכריך של לא סבתא שלך, ו כיכר כריך מסיבה עבור מתכונים דומים.
הוראות
חותכים 1/2 אינץ'. מהחלק העליון של כל כיכר לחם; להפריש. חלול את החלק התחתון, משאיר 1/2 אינץ'. מעטפת (מחק לחם שהוסר או שמור לשימוש אחר).
מברישים פנים של קליפות וקרום עם 4 כפות שמן.
מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים בחום של 350 כ 5-10 דקות או עד קלוי.
ב-3 קו-טי. בסיר, לשלב את העגבניות, רסק עגבניות, בייקון, פפרוני, שום, בזיליקום, אורגנו ופלפל. מביאים לרתיחה על אש בינונית. מנמיכים את האש; מבשלים, לא מכוסים, למשך 10 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה גבינות. כף לקליפות לחם; החלף צמרות והבריש בשמן שנותר.
אופים 15 דקות יותר או עד לחימום.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי בתפריט? נסה להתאים עם יין מבעבע ורוז פאסטל מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הרונארט ברוט רוזפסלי (חצי בקבוק) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 56 דולר לבקבוק.
![רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)]()
רונארט ברוט רוז (חצי בקבוק)
* היה שינוי אריזה על היין הזה. התווית בתמונה עשויה שלא להיות התווית שהתקבלה.* את יין הוא מבריק כתום-צהוב עלה כותרת צבע עם מאוד בסדר, פזרני ומתמשך מוס. האף מאופיין בגרגרים אדומים קטנים, בעיקר דומדמניות. על החיך היין הוא נמרץ ומאוזן היטב. יין משובח, טרי ופירותי עם טאנינים משולבים היטב ורמז לתבלינים בגימור הארוך.רונארט רוזפסלי מיוצר מתערובת של 55% פינו נואר ו -45% שרדונה ממיטב הבצירים האחרונים. כל הפירות הם מכרמים של פרמיירס קרוס. ענבים מכרמי האחוזה בסילרי ובברימונט (בית אבותיהם של משפחת רונארט) מצטרפים לענבים שנבחרו בקפידה מכרמי ראש הממשלה האחרים קרוס בקסטטה דה בלאנס ובמונטיין דה ריימס. הענבים לרואנארט נבחרים סל אחר סל במקור, ומשתמשים רק בפרמיירים הטובים ביותר.