כיכר נקניק לבבי
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני מתכונים, אז נסו כיכר נקניק לבבית. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 10 גרם חלבון , 11 גרם שומן , ובסך הכל 233 קלוריות . מתאים ל-20 מנות. תמורת 57 סנט למנה , מתכון זה מכסה 4% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא הגיע למקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו גבינת מוצרלה רזה חלקית, נקניקיות חזיר בתפזורת, חמאה ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 0% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מרק בשר בקר ופטריות לבבי, מרק עוף ותירס בגריל , ומרק טורטיה עוף לבבי .
הוראות
נותנים לבצק לתפוח עד כמעט הכפלה. בינתיים, נקניק חום עם שום וזרעי שומר במחבת.
מוסיפים ביצים וגבינות; לערבב היטב.
מחוררים את הבצק ומגלגלים כל כיכר לתבנית של 16 אינץ'. x 12 אינץ'. מַלבֵּן.
מניחים מחצית מתערובת הנקניקיות על כל מלבן, מורחים עד 1 אינץ' מהקצוות.
רול בסגנון ג'לי רול, החל מהקצה הצר.
מניחים על תבנית אפייה משומנת.
אופים ב-375 מעלות למשך 30-35 דקות.
מברישים בחמאה מומסת בעודה חמימה.