כיכר סודה אירית
קציץ הסודה האירי יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון למשקה שלך. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 499 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. אם יש לך זרעי קימל, ביצים, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום פטריק הקדוש. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חוגגים את המורשת האירית שלי דרך מזון (גביני ביסקוויטים איריים סודה), תבשיל אירי עם לחם סודה אירי {סיר חרס}, ו וידוי # 56: אני חלק אירי וחלק מטורף ... לחם סודה Wheaten אירי (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה מחבת כיכר 9 על 5 אינץ'. בקערה גדולה, לטאטא יחד את הקמח, סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח.
חותכים או לשפשף את החמאה עד התערובת היא המרקם של ארוחה משובחת. מערבבים בצימוקים וזרעי קימל.
בקערה בינונית, להקציף שתיים מהביצים לשלב.
יוצקים את תערובת חלב החמאה לתוך החומרים היבשים ומערבבים עד רק בשילוב.
שים את הבצק על משטח עבודה מקומח, לטפוח לתוך כיכר, ולשים לתוך המחבת מוכן. לנצח את הביצה הסופית לערבב מברשת את החלק העליון של כיכר עם זה. באמצעות סכין חדה, לחתוך באורך 1/4 אינץ 'עמוק לחתוך את אמצע כיכר עוזב שולי 1 אינץ' בכל קצה.
אופים את לחם הסודה באמצע התנור עד להשחמה טובה וקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי, 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות. להפוך את כיכר החוצה על מתלה ולתת מגניב.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.