כיכר תבלינים של דובדבן
אם אתה רוצה להוסיף עוד לקטו אובו צמחוני מתכונים לקופסת המתכונים שלך, כיכר תבלינים של דובדבן עשויה להיות מתכון שכדאי לך לנסות. מנה אחת מכילה 1593 קלוריות, 28 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן. מתכון זה משמש 2. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם קמח, ביצים, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו כיכר תבלינים תמרים, כיכר תבלינים דלעת, ו כיכר תבלינים קישואים עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית כיכר בגודל 9 על 5 על 3 אינץ'.
מקציפים מעט ביצים. מקציפים סוכר ושמן. מוסיפים לאט לאט טעם חלב ושקדים.
בקערה השנייה שמים קמח, אבקת אפייה, סודה ומלח. מערבבים פנימה תמרים, דובדבנים, צימוקים ואגוזים.
יוצקים לתוך הבלילה, תוך ערבוב רק כדי להרטיב. כף לתבנית כיכר משומנת בגודל 9 על 5 על 3 אינץ'.
אופים במשך שעה 1 ב 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) תנור עד קיסם מוכנס במרכז יוצא נקי. לאחר 10 דקות הופכים כיכר להתקרר על מתלה. חנות בשקית ניילון.