כיכרות בשר בודדות
כיכרות בשר בודדות הן חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 626 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 42 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. אם יש לכם קטשופ, רסק עגבניות, בצלים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכונים דומים: כיכרות בשר בודדות, כיכרות בשר סלסה בודדות, ו לחם בשר תוצרת בית.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מחממים את שמן הזית במחבת סאוט בינונית.
מוסיפים את הבצלים, הקורנית, המלח והפלפל ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך 8 עד 10 דקות, עד הבצלים שקופים אך לא חומים. את החום, להוסיף את רוטב ווסטרשייר, ציר עוף, רסק עגבניות. אפשר להתקרר slightly.In קערה גדולה, לשלב את צ ' אק הקרקע, תערובת בצל, פירורי לחם, וביצים, ומערבבים קלות עם מזלג. אל תרסק או שהקציץ בשר יהיה צפוף.
מחלקים את התערובת לתוך 6 (10 עד 11-אונקיה) חלקים לעצב כל חלק לתוך כיכר קטנה על מחבת גיליון.
מורחים על כף קטשופ על גבי כל חלק.
אופים במשך 40 עד 45 דקות, עד הטמפרטורה הפנימית היא 155 עד 160 מעלות F ואת כיכרות הבשר מבושלים דרך.