כיכרות מיני איטלקיות
כיכרות מיני איטלקיות עשויות להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 122 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון זה משמש 12. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. מתכון זה מ טעם הבית דורש מים, חמאה, פתיתי פטרוזיליה וביצה. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 16%, וזה לא כל כך מצוין. מתכונים דומים: מיני כיכרות בשר איטלקיות, מיני כיכרות בשר, ו מיני כיכרות דלעת.
הוראות
בקערה גדולה שלבו 3/4 כוס קמח, סוכר, שמרים, מלח שום, תיבול איטלקי ופטרוזיליה. בסיר מחממים חלב, מים ו -1 כף חמאה ל -120 מעלות צלזיוס -130 מעלות צלזיוס.
מוסיפים לחומרים יבשים; מקציפים רק עד לחות.
מוסיפים ביצה; מקציפים לתערובת אחידה. מערבבים פנימה 4 כפות גבינת פרמזן ומספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך; מקציפים לתערובת אחידה.
הופכים למשטח מקומח; ללוש עד לקבלת מרקם חלק ואלסטי, כ -5 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן עליון. מכסים ומניחים לתפוח במקום חמים למשך 15 דקות.
אגרוף בצק למטה. הופכים למשטח מקומח קלות. מחלקים לשליש; מעצבים לכיכרות.
מניחים בשלושה משומנים 5-3 / 4 אינץ'. 3 אינץ'. איקס 2 אינץ'. מחבתות כיכר. מכסים ומניחים לתפוח עד להכפלה, בערך 25 דקות.
ממיסים את החמאה שנותרה; מברישים מעל בצק.
מפזרים גבינת פרמזן שנותרה.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 20-25 דקות או עד להזהבה.