כיכרות פרג פולניות
כיכרות זרעי פרג פולניות עשויות להיות בדיוק ההנאה שאתה מחפש. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 24 ומחירו 31 סנט למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 4 גרם חלבון , 3 גרם שומן , ובסך הכל 174 קלוריות . גשו לסופר וקנו שמרים, שמנת, קליפת תפוז מסוכרת ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . עם ציון של 29% , המנה הזו גרועה למדי. נסו כיכר זרעי צ'יה אוכמניות - ללא גלוטן וללא חלב , לחם פרג אשכוליות ומאפי פרג בשכבות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, ממיסים שמרים במים חמימים. בקערה גדולה מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח; לחתוך חמאה עד שהתערובת דומה לפירורים עדינים.
מערבבים ביצים, חלמונים ותערובת שמרים; מוסיפים לתערובת הפירורים ומערבבים היטב. מקציפים שמנת חמוצה ווניל עד לקבלת מרקם חלק.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות. לא לתת לעלות. מחלקים לשניים.
מגלגלים לשניים 12 אינץ'. ריבועים; מכסים בניילון נצמד.
במחבת קטנה מבשלים ומערבבים פרג וחמאה על אש בינונית במשך 3 דקות. מערבבים פנימה את הצימוקים, הדבש ומיץ הלימון.
מעבירים לקערה; מצננים 10 דקות. מערבבים פנימה קליפת תפוז מסוכרה וקליפת לימון.
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף. מקציפים סוכר בהדרגה, כף אחת בכל פעם, בגובה רב רק עד שנוצרות פסגות נוקשות והסוכר נמס. מקפלים לתערובת פרג.
מורחים על כל ריבוע עד למרחק של 1/2 אינץ' מהקצוות.
מגלגלים כל סגנון ג'לי רול מרובע; לצבוט תפרים כדי לאטום.
מניחים על תבנית אפייה משומנת. מכסים ומתפיחים עד כמעט הכפלה, כ-45 דקות.
אופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבנית לרשתות לצינון.
שלבו את מרכיבי הציפוי; לטפטף על כיכרות מקוררות.