כיסוני תירס עם ארוגולה וסלט עגבניות חם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל לביבות תירס עם ארוגולן וסלט עגבניות חם. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 234 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו קמח תירס, סודה לאפייה, חומץ יין לבן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. נסו תירס, ארוגולה וסלט עגבניות, ארוגולה, תירס וסלט עגבניות, ו סלט תירס ועגבניות חם (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בצל ירוק לבן חיוור בצל ירוק בשמן במחבת nonstick 10-12 אינץ ' מעל חום מתון, ערבוב, עד שהתרכך, 1 עד 2 דקות.
מוסיפים עגבניות, מלח ופלפל ומבשלים, מערבבים, עד העגבניות מתחילות להתרכך, 3 עד 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בצל ירוק.
מעבירים לקערה וקריר כדי להתחמם.
מבשלים תירס בסיר קטן של מים רותחים עד רך, על 3 דקות.
מסננים במסננת, ולאחר מכן לשטוף מתחת למים קרים יבש לטפוח.
לטאטא יחד קמח תירס, קמח, מלח, סודה לשתייה, וסוכר בקערה.
לטאטא יחד חלב וביצה בקערה אחרת, ולאחר מכן להוסיף מרכיבים יבשים ומערבבים עד רק בשילוב (לא overmix). מערבבים תירס.
שמן חום במחבת ניקה מעל חום מתון עד חם אבל לא עישון. עבודה בקבוצות של 4, כף 1 כף כף גדושה הבלילה לכל fritter למחבת ומטגנים, הופך פעם אחת, עד השחמה קלה, על 4 דקות בסך הכל.
להעביר עם מרית מגבות נייר כדי לנקז.
לטאטא יחד חומץ, חרדל, מלח ופלפל בקערה גדולה, ולאחר מכן להוסיף שמן בזרם איטי, לטאטא עד emulsified.
הוסף ארוגולה וזרוק למעיל.
מחלקים ארוגולה, כיסונים ועגבניות בין 8 צלחות קטנות.