קושיקשה
מוכן ב36 דק.
מנות24
ציון בריאות13
מגזין

כיסונים כרובית

כיסונים כרובית
כיסוני כרובית עשויים להיות רק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 24 מנות. עם 41 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 0g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. אם יש לכם פתיתי פלפל, פפריקה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 36 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 50%. מתכונים דומים: כיסונים כרובית, כיסונים כרובית, ו כיסונים כרובית.

הוראות

1
בקערה בינונית, לשלב את הקמח, 2 כפיות שמן קנולה, זרעי כוסברה, פתיתי פלפל אדום. מערבבים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
זרעי כוסברה שלמהזרעי כוסברה שלמה
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להקציף בבירה. מניחים בצד במקום חם במשך 15 עד 20 דקות. זה יהיה לנפח מעט, כמו בצק לחם.
מרכיבים שתצטרך
כיכר בצק קפוא מחיטה מלאה, מופשרכיכר בצק קפוא מחיטה מלאה, מופשר
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
אספו את הכרובית בקערה בגודל בינוני והשתמשו במסננת קטנה כדי לפזר אותה בשכבה זוגית של הפפריקה. לזרוק כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפויחסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בסיר גדול מחממים את 6 כוסות השמן הנותרות ל-375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
קו תבנית אפייה עם מגבות נייר ומניחים את הפרחים על המגש כשהם יוצאים מהשמן.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
6
מערבבים את הבלילה מעט. כדי לבדוק את העקביות של הבלילה ואת הטמפרטורה של השמן, לשים כמה חתיכות של כרובית על כף מחורץ להטביע אותם בבלילה. זה צריך לצפות את החלקים בקלילות. הערה של קוק: אם הבלילה עבה מדי, להוסיף קצת מים כדי לדלל אותו. אם הבלילה דקה מדי, לנפות ולטאטא בקצת יותר קמח.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מסננים את הבלילה העודפת ומורידים את הכרובית לתוך השמן. זה צריך בועה מעט והכרובית צריכה לעלות בהדרגה לפסגה. מטגנים עד חום בהיר, על 3 עד 5 דקות ולאחר מכן להעביר אותם גיליון אפייה מוכן. מטגנים את הכרובית בקבוצות קטנות. מתבלים במלח, מפזרים את הכוסברה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאהקרקרים מחיטה מלאה
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®