אם יש לך מיץ תפוזים, גרידת לימון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לביבות בטטה עם ביצים שלוקות ואבוקדו, Fritters אגס, ו Fritters אגס אסיאתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
אגסים Poach
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
2
בסיר גדול על חום גבוה בינוני, מערבבים יחד 4 כוסות מים, מיץ תפוזים, סוכר, גרידת לימון ומיץ לימון. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס, ולאחר מכן להוסיף אגסים, לחתוך צדדים למעלה, בשכבה אחת. להפחית חום ומבשלים, חשוף, עד אגסים הם במכרז אבל לא מתפרק, על 15 דקות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
Fry fritters
10
בסיר 6 ליטר כבד מעל חום בינוני גבוה, חום 4 אינץ ' של שמן עד מדחום רושם 177°. עבודה בקבוצות של 6 והחזרת שמן ל350 בין קבוצות, לטבול אגסים פלחי לתוך הבלילה, להעביר שמן חם, ומטגנים עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
גב שומן חזיר
11
להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
12
מעבירים אגסים לצלחת, טפטוף עם סירופ, ואבק עם סוכר קונדיטורים.