קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

כיסונים שלוקים

כיסונים שלוקים
אם יש לך מיץ תפוזים, גרידת לימון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לביבות בטטה עם ביצים שלוקות ואבוקדו, Fritters אגס, ו Fritters אגס אסיאתי (מתכונים דומים).

הוראות

1
אגסים Poach
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
2
בסיר גדול על חום גבוה בינוני, מערבבים יחד 4 כוסות מים, מיץ תפוזים, סוכר, גרידת לימון ומיץ לימון. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס, ולאחר מכן להוסיף אגסים, לחתוך צדדים למעלה, בשכבה אחת. להפחית חום ומבשלים, חשוף, עד אגסים הם במכרז אבל לא מתפרק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
3
הסר מחום ואגסים קרים בצייד בלתי חוקי נוזלי. (אגסים ניתן לחלוט קדימה בקירור בציד נוזלים, מכוסה, עד 24 שעות. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
4
הסר אגסים מצייד נוזלי (נוזל מילואים) ופרוסה לאורכו לתוך 1/4 אינץ ' עבה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
5
מסננים נוזל דרך מסננת בסדר רשת לסיר קטן. הגדר מעל חום מתון ומבשל, חשוף, עד syrupy ומופחת בחצי, כ 10 דקות. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
הפוך את הבלילה
7
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח. בקערה בינונית, להקציף יחד בירה וביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרםשקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
לטאטא מרכיבים רטובים לתוך יבש.
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
9
Fry fritters
10
בסיר 6 ליטר כבד מעל חום בינוני גבוה, חום 4 אינץ ' של שמן עד מדחום רושם 177°. עבודה בקבוצות של 6 והחזרת שמן ל350 בין קבוצות, לטבול אגסים פלחי לתוך הבלילה, להעביר שמן חם, ומטגנים עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
12
מעבירים אגסים לצלחת, טפטוף עם סירופ, ואבק עם סוכר קונדיטורים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
13
מגישים באופן מיידי.