אם יש לך מיץ תפוזים, גרידת לימון, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לביבות בטטה עם ביצים שלוקות ואבוקדו, Fritters אגס, ו Fritters אגס אסיאתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
אגסים Poach
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
2
בסיר גדול על חום גבוה בינוני, מערבבים יחד 4 כוסות מים, מיץ תפוזים, סוכר, גרידת לימון ומיץ לימון. מביאים לרתיחה, ערבוב עד הסוכר מתמוסס, ולאחר מכן להוסיף אגסים, לחתוך צדדים למעלה, בשכבה אחת. להפחית חום ומבשלים, חשוף, עד אגסים הם במכרז אבל לא מתפרק, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזיר, חתוכות למחצה דק
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעליים
חצאי אגסים בסירופ
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
3
הסר מחום ואגסים קרים בצייד בלתי חוקי נוזלי. (אגסים ניתן לחלוט קדימה בקירור בציד נוזלים, מכוסה, עד 24 שעות. להביא לטמפרטורת החדר לפני שתמשיך.)
מסננים נוזל דרך מסננת בסדר רשת לסיר קטן. הגדר מעל חום מתון ומבשל, חשוף, עד syrupy ומופחת בחצי, כ 10 דקות. תניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
6
הפוך את הבלילה
7
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, סוכר, אבקת אפייה, ומלח. בקערה בינונית, להקציף יחד בירה וביצה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
שקית של תערובת שוקו חם במשקל 30 גרם
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
לטאטא מרכיבים רטובים לתוך יבש.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
Fry fritters
10
בסיר 6 ליטר כבד מעל חום בינוני גבוה, חום 4 אינץ ' של שמן עד מדחום רושם 177°. עבודה בקבוצות של 6 והחזרת שמן ל350 בין קבוצות, לטבול אגסים פלחי לתוך הבלילה, להעביר שמן חם, ומטגנים עד חום זהוב, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי אגסים בסירופ
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
11
להעביר מגבות נייר לניקוז.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
12
מעבירים אגסים לצלחת, טפטוף עם סירופ, ואבק עם סוכר קונדיטורים.