קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות4
מגזין

כמהין גלידה

כמהין גלידה
והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך שוקולד למחצה, שמן צמחי, גלידת קפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת תות Paleo (מתכונים דומים).

הוראות

1
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר שעווה. באמצעות 1 1/2 אינץ ' כדור גלידה עגול או עגול 1 כף מדידה ועובד במהירות, לגרוף את 8 כדורים עגולים כל אחד וניל, קפה, וגלידת שוקולד, הצבת גלידה על תבנית אפייה מוכנה. להקפיא גלידה לילה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכךבצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
1 כפית פלפל שחור גס,1 כפית פלפל שחור גס,
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
מערבבים שוקולד קצוץ ושמן צמחי בקערת מתכת גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מניחים קערה על סיר של מים רותחים בקושי; מערבבים עד שוקולד נמס וחלק.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
הסר קערה מעל מים. שוקולד מגניב עד שבקושי פושר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מניחים שקדים, קוקוס ופיסטוקים ב 3 קערות בינוניות נפרדות. קו 3 צלחות עוגה או צלחות עם נייר שעווה. עבודה עם כדור גלידת וניל 1 בכל פעם ועובד במהירות, ירידה לתוך שוקולד נמס פושר. באמצעות מזלג, להפוך מעיל ולהרים את כדור מצופה שוקולד. זרוק את הכדור מזלג לקערה עם שקדים, באמצעות ידיים כדי להפוך את המעיל.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים כמהין ב 1 צלחת עוגה מוכנה. חזור עם כדורי גלידת וניל הנותרים, שוקולד נמס, שקדים; מקום במקפיא. חזור על אותו הליך, הפלת כדורי גלידת קפה לתוך שוקולד נמס, אז קוקוס, ושחרור כדורי גלידת שוקולד שוקולד לתוך שוקולד נמס, אז פיסטוקים. להקפיא את כל כמהין גלידה עד המשרד, על 2 שעות, ואז לכסות ולשמור קפוא. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. שמור קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
גלידת שוקולדגלידת שוקולד
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
כמהיןכמהין
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
7
מקום 1 כמהין גלידה מצופה שקדים, 1 כמהין מצופה קוקוס, ו 1 כמהין מצופה פיסטוק על כל אחד 8 צלחות ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.