כמהין גלידה
והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-42 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה מושלם עבור קיץ. אם יש לך שוקולד למחצה, שמן צמחי, גלידת קפה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו גלידת תות Paleo (מתכונים דומים).
הוראות
קו תבנית אפייה גדולה עם נייר שעווה. באמצעות 1 1/2 אינץ ' כדור גלידה עגול או עגול 1 כף מדידה ועובד במהירות, לגרוף את 8 כדורים עגולים כל אחד וניל, קפה, וגלידת שוקולד, הצבת גלידה על תבנית אפייה מוכנה. להקפיא גלידה לילה.
מערבבים שוקולד קצוץ ושמן צמחי בקערת מתכת גדולה.
מניחים קערה על סיר של מים רותחים בקושי; מערבבים עד שוקולד נמס וחלק.
הסר קערה מעל מים. שוקולד מגניב עד שבקושי פושר.
מניחים שקדים, קוקוס ופיסטוקים ב 3 קערות בינוניות נפרדות. קו 3 צלחות עוגה או צלחות עם נייר שעווה. עבודה עם כדור גלידת וניל 1 בכל פעם ועובד במהירות, ירידה לתוך שוקולד נמס פושר. באמצעות מזלג, להפוך מעיל ולהרים את כדור מצופה שוקולד. זרוק את הכדור מזלג לקערה עם שקדים, באמצעות ידיים כדי להפוך את המעיל.
מניחים כמהין ב 1 צלחת עוגה מוכנה. חזור עם כדורי גלידת וניל הנותרים, שוקולד נמס, שקדים; מקום במקפיא. חזור על אותו הליך, הפלת כדורי גלידת קפה לתוך שוקולד נמס, אז קוקוס, ושחרור כדורי גלידת שוקולד שוקולד לתוך שוקולד נמס, אז פיסטוקים. להקפיא את כל כמהין גלידה עד המשרד, על 2 שעות, ואז לכסות ולשמור קפוא. (ניתן לעשות 3 ימים קדימה. שמור קפוא.)
מקום 1 כמהין גלידה מצופה שקדים, 1 כמהין מצופה קוקוס, ו 1 כמהין מצופה פיסטוק על כל אחד 8 צלחות ומגישים.