קושימומחה
מוכן ב1 ש, 53 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

כמהין שוקולד

כמהין שוקולד
טראפלס שוקולד יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 92 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. והוא יספק כ 60 מנות. 6 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 53 דקות. אם יש לך שוקולד semisweet כגון גירדלי, אבקת קקאו, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 9%, וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו שוקולד חום חמאה לבן-שוקולד צ'אנק עוגיות בצק טראפלס, טראפלס שוקולד מאצ' ה-ספר השוקולד הקטן של פיית העוגיות הטבעונית, ו שוקולד-שוקולד צ'יפס עוגיות בצק טראפלס (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
קוצצים את השוקולדים דק בסכין חדה.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
3
שים אותם בקערת ערבוב חסינת חום.
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
4
מחממים את השמנת בסיר קטן עד שהוא פשוט רותח. כבה את החום ולאפשר את השמנת לשבת במשך 20 שניות.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
5
יוצקים את השמנת דרך מסננת משובחת לתוך הקערה עם שוקולד. עם מקציף תיל, מערבבים לאט את השמנת והשוקולדים יחד עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
להקציף Grand Marnier, אם שימוש, קפה, ווניל. מניחים בצד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
Grand MarnierGrand Marnier
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
קצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
עם 2 כפיות, כפית כדורים עגולים של תערובת השוקולד על גיליון אפייה מצופה בנייר קלף. להכניס למקרר במשך 30 דקות, עד המשרד.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
8
מגלגלים כל מנה של שוקולד בידיים שלך כדי ליצור בערך כדור עגול.
מרכיבים שתצטרך
פודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולקפודינג ג'לו וניל אינסטנט (גודל 4 מנות), מחולק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
מרדדים בסוכר של ממתקים, אבקת קקאו, או שניהם. אלה ישמרו בקירור במשך שבועות, אבל לשרת בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות של Peachie-O5 סוכריות של Peachie-O
נייר אורזנייר אורז
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי