קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות180
ציון בריאות0
מגזין

כמהין שוקולד

כמהין שוקולד
טראפלס שוקולד יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 180 מנות. מנה אחת מכילה 58 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד מריר, אבקת קקאו מעובד הולנדי, שמנת כבדה נדיבה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו שוקולד חום חמאה לבן-שוקולד צ'אנק עוגיות בצק טראפלס, טראפלס שוקולד מאצ' ה-ספר השוקולד הקטן של פיית העוגיות הטבעונית, ו שוקולד-שוקולד צ'יפס עוגיות בצק טראפלס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמנת הכבדה בסיר 2 ליטר עם תחתית כבדה עד שהבועות מתחילות להיווצר סביב קצה המחבת. ודא כי יש לך קצוץ את השוקולד דק ככל האפשר כדי לאפשר לו להמיס במהירות ובקלות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערת ערבוב בגודל בינוני. לעשות גנאש על ידי לשפוך כמחצית קרם חם על השוקולד ולתת לו לשבת במשך 30 שניות כדי להמיס את השוקולד. ואז לאט לטאטא עד חלקה הומוגנית. אל תוסיף את כל השמנת החמה לשוקולד הקר בבת אחת; ההלם של קיצוניות הטמפרטורה יגרום לשומן בשוקולד להיפרד. כמו שוקולד נמס, תראה קצת גמישות אם אין הפרדת שומן. זה אומר שלשוקולד עדיין יש תחליב; מולקולות השומן עדיין מחזיקות מעמד. אם הגנאש מפריד, הוא מאבד את הגמישות שלו, מתמוטט, והופך לנוזל מאוד. אני משתמש בבלנדר טבילה ביד כדי להבטיח גנאש חלק ולשמור תחליב של השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
אמולסיותאמולסיות
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
3
מוסיפים את השמנת הנותרת בהדרגה ומערבבים עד שכל השמנת החמה משולבת והגנאש חלק והומוגני.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
4
אם הגאנש מפריד, קל מאוד לתקן אותו. כל שעליך לעשות הוא להוסיף כמות קטנה של קרם קר להקציף היטב. זה יחזיר את הגאנש לחיים. הגנאש צריך להיות עבה, מבריק וחלק.
מרכיבים שתצטרך
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
5
מוסיפים את הטעם הרצוי ומערבבים עד לשלב מלא.
6
יוצקים את הגנאש על תבנית אפייה עטופה בניילון נצמד ומתפשטים באופן שווה עם מרית גומי. מכסים את הגנאש בניילון נצמד ומאפשרים לו להתקרר לפחות 4 שעות בטמפרטורת החדר. אני בדרך כלל מכין את הגנאש בסוף היום ונותן לו להתקרר בן לילה. כפי שהוא מתקרר, זה יהיה להתעבות ולהגדיר.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
כאשר גנאש התקרר עקביות של משחת שיניים, לגרד אותו לתוך שקית מאפה מצויד קצה 1/2 אינץ ' רגיל. אל תערבבי את הגנאש כשאת עושה את זה. שילוב אוויר על ידי ערבוב יגרום ganache להקשיח. צינור 1 אינץ 'קוטר תלוליות במרווחים 1 אינץ' זה מזה על נייר אפייה מכוסה נייר קלף. כדי צינור את התלוליות, להחזיק את שקית מאפה בזווית קלה ולאפשר לקצה לגעת הקלף כפי שאתה מתחיל צינור. ברגע שיצרת את התל, להפסיק לסחוט ולהרים את הקצה ישר למעלה, משאיר זנב קטן על גבי כל תלולית. אתה יכול גם להשתמש בכפית ושחרר תלוליות קטנות של גנאש על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
8
תן כמהין להקשיח בטמפרטורת החדר במשך כמה שעות (או במקרר במשך 15 דקות), עד שהם מספיק קשה לגלגל עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
כשאני מגלגלת את הטראפל ' ס, אני בדרך כלל לובשת כפפות מנתחים. הכפפות אינן חובה אבל אם אתה לא משתמש בהם, להיות בטוח הידיים שלך נקיות מאוד. כדי לגלגל את התל לכדור, מניחים כמהין בין שתי כפות הידיים, לוחצים מעט, ומתגלגלים בין הידיים. הכמהין ייראו טוב יותר אם הן עגולות ככל האפשר. כאשר כל הכמהין מגולגלים לתוך כדורים, הם מוכנים להיות מצופה. אם הם הפכו רכים מדי, למקם אותם במקרר במשך 1 עד 2 שעות עד שהם מוצקים מספיק כדי לטבול.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
אתה יכול להשתמש במזלג טבילה או בידיים שלך לטבול את הכמהין בשוקולד. כדי להשתמש במזלג, זרוק את הכמהין לתוך קערת השוקולד המזוגג ולאחר מכן לאחזר אותו עם מזלג הטבילה. החזק את המזלג מעל הקערה במשך כמה שניות כדי לאפשר את השוקולד העודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה. בעדינות לגרד את החלק התחתון של המזלג על הצד של הקערה כדי להסיר כל שוקולד עודף לגלגל את הכמהין טבל בקישוט הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
11
מניחים על גיליון אפייה מכוסה בנייר קלף. אם אתה משתמש בידיים שלך, לטפוח קצת שוקולד בכף יד אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
12
מגלגלים את הכמהין בכף היד כדי לצפות אותו לגמרי בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
13
מניחים את הכמהין הרשום על תבנית האפייה. חזור על שאר הכמהין. שיטה זו היא מהירה מאוד, אבל זה יכול להיות גם מאוד מבולגן.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
14
כאשר כל הכמהין כבר מצופה פעם אחת, לחזור על הליך ההרשמה. זה הכרחי רק כאשר אתה להירשם פטריות כמהין ביד ולא עם מזלג. הכמהין בדרך כלל מצופות באופן שווה יותר כאשר הן טבולות במזלג. ברגע שכל כמהין מקבל ציפוי שני, מיד לגלגל אותו לקשט הרצוי. אתה צריך לעשות את זה לפני ערכות שוקולד או ציפוי לא לדבוק. בשלב זה, זה טוב שיש חבר לעזור כי קשה לטבול לגלגל באותו הזמן.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
15
מניחים את הכמהין על נייר אפייה מכוסה בנייר קלף ומאפשרים להם להגדיר, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
16
הכמהין תשמור עד 2 שבועות בטמפרטורת החדר, כאשר מאוחסנים במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
17
כדי טוסט קוקוס: מחממים התנור ל 204° (204°C).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
18
מורחים את הקוקוס על תבנית אפייה ומניחים בתנור כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
19
הסר מהתנור ומערבבים כדי לשמור על הסוכר בקוקוס מלשרוף. חזור לתנור וטוסט עד חום זהוב, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
20
הסר את תבנית האפייה מהתנור להתקרר על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
21
כדי טוסט אגוזים: מחממים תנור ל 149° (148°C).
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
22
מורחים את האגוזים באופן שווה על תבנית אפייה ומניחים בתנור. טוסט במשך כ -30 דקות, עד שהם חום זהוב. תוכל להריח את האגוזים כשהם יהיו מוכנים. בדיקה טובה היא לשבור אגוז לשניים ולבדוק אם הוא חום בהיר מבפנים. קליית אגוזים מביא את הטעם הטבעי שלהם.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
23
הסר אותם מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
1
אם תחליט לגלגל את הכמהין ביד, חשוב לוודא הידיים שלך קרות. טריק טוב הוא לטבול את הידיים במי קרח לכמה שניות ואז לייבש אותם. עשה זאת מיד לפני שאתה מגלגל את הכמהין. אם הידיים שלך חמות מדי והכמהין מתחילות להמיס בזמן שאתה מגלגל אותם, redip הידיים שלך במי הקרח, לייבש אותם, ולהמשיך.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2
Reprinted עם רשות מקרקס קינוח בבית