קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות180
ציון בריאות0
מגזין

כמהין שוקולד

כמהין שוקולד
טראפלס שוקולד יכול להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא יספק כ 180 מנות. מנה אחת מכילה 58 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שוקולד מריר, אבקת קקאו מעובד הולנדי, שמנת כבדה נדיבה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו שוקולד חום חמאה לבן-שוקולד צ'אנק עוגיות בצק טראפלס, טראפלס שוקולד מאצ' ה-ספר השוקולד הקטן של פיית העוגיות הטבעונית, ו שוקולד-שוקולד צ'יפס עוגיות בצק טראפלס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמנת הכבדה בסיר 2 ליטר עם תחתית כבדה עד שהבועות מתחילות להיווצר סביב קצה המחבת. ודא כי יש לך קצוץ את השוקולד דק ככל האפשר כדי לאפשר לו להמיס במהירות ובקלות.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערת ערבוב בגודל בינוני. לעשות גנאש על ידי לשפוך כמחצית קרם חם על השוקולד ולתת לו לשבת במשך 30 שניות כדי להמיס את השוקולד. ואז לאט לטאטא עד חלקה הומוגנית. אל תוסיף את כל השמנת החמה לשוקולד הקר בבת אחת; ההלם של קיצוניות הטמפרטורה יגרום לשומן בשוקולד להיפרד. כמו שוקולד נמס, תראה קצת גמישות אם אין הפרדת שומן. זה אומר שלשוקולד עדיין יש תחליב; מולקולות השומן עדיין מחזיקות מעמד. אם הגנאש מפריד, הוא מאבד את הגמישות שלו, מתמוטט, והופך לנוזל מאוד. אני משתמש בבלנדר טבילה ביד כדי להבטיח גנאש חלק ולשמור תחליב של השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
אמולסיותאמולסיות
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
3
מוסיפים את השמנת הנותרת בהדרגה ומערבבים עד שכל השמנת החמה משולבת והגנאש חלק והומוגני.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
4
אם הגאנש מפריד, קל מאוד לתקן אותו. כל שעליך לעשות הוא להוסיף כמות קטנה של קרם קר להקציף היטב. זה יחזיר את הגאנש לחיים. הגנאש צריך להיות עבה, מבריק וחלק.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
מוסיפים את הטעם הרצוי ומערבבים עד לשלב מלא.
6
יוצקים את הגנאש על תבנית אפייה עטופה בניילון נצמד ומתפשטים באופן שווה עם מרית גומי. מכסים את הגנאש בניילון נצמד ומאפשרים לו להתקרר לפחות 4 שעות בטמפרטורת החדר. אני בדרך כלל מכין את הגנאש בסוף היום ונותן לו להתקרר בן לילה. כפי שהוא מתקרר, זה יהיה להתעבות ולהגדיר.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
7
כאשר גנאש התקרר עקביות של משחת שיניים, לגרד אותו לתוך שקית מאפה מצויד קצה 1/2 אינץ ' רגיל. אל תערבבי את הגנאש כשאת עושה את זה. שילוב אוויר על ידי ערבוב יגרום ganache להקשיח. צינור 1 אינץ 'קוטר תלוליות במרווחים 1 אינץ' זה מזה על נייר אפייה מכוסה נייר קלף. כדי צינור את התלוליות, להחזיק את שקית מאפה בזווית קלה ולאפשר לקצה לגעת הקלף כפי שאתה מתחיל צינור. ברגע שיצרת את התל, להפסיק לסחוט ולהרים את הקצה ישר למעלה, משאיר זנב קטן על גבי כל תלולית. אתה יכול גם להשתמש בכפית ושחרר תלוליות קטנות של גנאש על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
8
תן כמהין להקשיח בטמפרטורת החדר במשך כמה שעות (או במקרר במשך 15 דקות), עד שהם מספיק קשה לגלגל עם הידיים.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
כשאני מגלגלת את הטראפל ' ס, אני בדרך כלל לובשת כפפות מנתחים. הכפפות אינן חובה אבל אם אתה לא משתמש בהם, להיות בטוח הידיים שלך נקיות מאוד. כדי לגלגל את התל לכדור, מניחים כמהין בין שתי כפות הידיים, לוחצים מעט, ומתגלגלים בין הידיים. הכמהין ייראו טוב יותר אם הן עגולות ככל האפשר. כאשר כל הכמהין מגולגלים לתוך כדורים, הם מוכנים להיות מצופה. אם הם הפכו רכים מדי, למקם אותם במקרר במשך 1 עד 2 שעות עד שהם מוצקים מספיק כדי לטבול.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
10
אתה יכול להשתמש במזלג טבילה או בידיים שלך לטבול את הכמהין בשוקולד. כדי להשתמש במזלג, זרוק את הכמהין לתוך קערת השוקולד המזוגג ולאחר מכן לאחזר אותו עם מזלג הטבילה. החזק את המזלג מעל הקערה במשך כמה שניות כדי לאפשר את השוקולד העודף לטפטף בחזרה לתוך הקערה. בעדינות לגרד את החלק התחתון של המזלג על הצד של הקערה כדי להסיר כל שוקולד עודף לגלגל את הכמהין טבל בקישוט הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
11
מניחים על גיליון אפייה מכוסה בנייר קלף. אם אתה משתמש בידיים שלך, לטפוח קצת שוקולד בכף יד אחת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
12
מגלגלים את הכמהין בכף היד כדי לצפות אותו לגמרי בשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
13
מניחים את הכמהין הרשום על תבנית האפייה. חזור על שאר הכמהין. שיטה זו היא מהירה מאוד, אבל זה יכול להיות גם מאוד מבולגן.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
כאשר כל הכמהין כבר מצופה פעם אחת, לחזור על הליך ההרשמה. זה הכרחי רק כאשר אתה להירשם פטריות כמהין ביד ולא עם מזלג. הכמהין בדרך כלל מצופות באופן שווה יותר כאשר הן טבולות במזלג. ברגע שכל כמהין מקבל ציפוי שני, מיד לגלגל אותו לקשט הרצוי. אתה צריך לעשות את זה לפני ערכות שוקולד או ציפוי לא לדבוק. בשלב זה, זה טוב שיש חבר לעזור כי קשה לטבול לגלגל באותו הזמן.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
15
מניחים את הכמהין על נייר אפייה מכוסה בנייר קלף ומאפשרים להם להגדיר, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
16
הכמהין תשמור עד 2 שבועות בטמפרטורת החדר, כאשר מאוחסנים במיכל אטום.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
17
כדי טוסט קוקוס: מחממים התנור ל 204° (204°C).
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
18
מורחים את הקוקוס על תבנית אפייה ומניחים בתנור כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
19
הסר מהתנור ומערבבים כדי לשמור על הסוכר בקוקוס מלשרוף. חזור לתנור וטוסט עד חום זהוב, כ -3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
20
הסר את תבנית האפייה מהתנור להתקרר על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
21
כדי טוסט אגוזים: מחממים תנור ל 149° (148°C).
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
22
מורחים את האגוזים באופן שווה על תבנית אפייה ומניחים בתנור. טוסט במשך כ -30 דקות, עד שהם חום זהוב. תוכל להריח את האגוזים כשהם יהיו מוכנים. בדיקה טובה היא לשבור אגוז לשניים ולבדוק אם הוא חום בהיר מבפנים. קליית אגוזים מביא את הטעם הטבעי שלהם.
מרכיבים שתצטרך
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
23
הסר אותם מהתנור ולאפשר להתקרר לחלוטין על תבנית האפייה על מתלה תיל.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
אם תחליט לגלגל את הכמהין ביד, חשוב לוודא הידיים שלך קרות. טריק טוב הוא לטבול את הידיים במי קרח לכמה שניות ואז לייבש אותם. עשה זאת מיד לפני שאתה מגלגל את הכמהין. אם הידיים שלך חמות מדי והכמהין מתחילות להמיס בזמן שאתה מגלגל אותם, redip הידיים שלך במי הקרח, לייבש אותם, ולהמשיך.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
2
Reprinted עם רשות מקרקס קינוח בבית